Presa străină scrie că Ensa, care avea probleme de sănătate de mai multă vreme, era programată pentru un transplant de rinichi. Nu a mai apucat să-l facă.

În ciuda notorietății tatălui ei, Ensa și-a trăit viața departe de lumina reflectoarelor. Totuși, cu ani în urmă, a apărut în serialul care i-a adus celebritatea tatălui său: ”The Cosby Show”. N-a fost însă atrasă de această lume.

Bill Cosby este în centrul unui scandal, zeci de femei acuzându-l că le-a drogat și molestat. Afirmațiile sunt negate de acesta, inclusiv în justiție, el fiind dat în judecată de o femeie care susține că a fost abuzată sexual de el în 2004.

Bill Cosby

Anul trecut, Ensa ea şi-a apărat tatăl la proces. ”Omul portretizat de media azi nu e tatăl meu”, declara ea, susținând că Bill Cosby este nevinovat.

”Cred că rasismul a jucat un rol important în toate aspectele acestui scandal. Tatăl meu a fost linșat public de media, iar familia mea, fiica mea cea mică, nepoata mea cea mică și nepotul trebuie să asiste neputincioși (…)”, mai declara Ensa, afirmând că drepturile tatălui său și ale familiei sale sunt ignorate, iar ”copiii nevinovați sunt expuși la toate acestea, obligați să asculte acuzațiile absurde la adresa unui om pe care îl iubesc și care îi iubește”. ”O cruzime!”, spunea ea în mai, într-o emisiune.

Ensa are trei surori – Evin, Errin şi Erika. Un frate, Ennis, a fost ucis în 1997, în timpul unei tentative de jaf care a avut loc în timp ce schimba o anvelopă la maşină.

Foto: Captura video CNN

Vezi și ”Acesta e motivul pentru care m-am retras din lumina reflectoarelor”. Un actor celebru povestește cum a fost agresat sexual

Citește și: