Ceremonia religioasă, ținută în secret, a avut loc loc vineri seara, iar sâmbăta 300 de invitați au luat parte la una dintre cele mai spectaculoase nunți ale anului.

Jennifer Gates a purtat o superbă rochie de mireasă, realizată de designerul Vera Wang. Invitaților le-a cântat trupa Coldplay, iar Bill Gates ar fi plătit pentru petrecere circa 2 milioane de dolari. Paparazzii au fost pe urmele celor doi miri, însă nu au reușit să se apropie prea tare de locația exclusivistă.

*EXCLUSIVE* The cleanup begins! Workers dismantle Jennifer Gates’ $2m wedding venueSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fiica cea mare a lui Bill Gates a absolvit Universitatea Stanford în 2018 cu o diplomă în biologie umană, dar și-a luat un an sabatic pentru a se concentra asupra pasiunii ei, echitația. Tânăra a declarat pentru Sidelines Magazine că medicul pediatru din copilărie a inspirat-o să urmeze medicina. În prezent, studiază la Icahn School of Medicine at Mount Sinai din New York. Primul an l-a absolvit studiind online, din cauza pandemiei de coronavirus.

În 2011, Bill Gates a mărturisit în Daily Mail că fiecare copil va primi doar “o parte minusculă” din averea lui fabuloasă: “Trebuie să își găsească singuri calea”, a justificat miliardarul.

Nayel Nassar este de origine egipteană și a reprezentat țara sa în competiția de echitație de la Jocurile Olimpice din Tokyo. Părinții lui sunt milionari și i-au asigurat o educație de top. Deși s-a născut în Chicago, și-a petrecut copilăria în Kuwait. Ca și Jennifer, a absolvit Universitatea Standford.

Citește și:

Celebra Peggy Bundy a ajuns de urgență la spital după ce a fost călcată de o mașină

Fotografia cu Adriana Bahmuțeanu care i-a îngrozit pe toți. Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta