”Averea mea”, a scris simplu actorul în dreptul imaginii cu fiica sa, Maria.

ea-mai-recenta-poza-cu-MariaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Frumoasa foc!!!”, ”O păpușă!!”, ”Superbă!!!”, ”Ce frumusete…”, ”Poți avea un singur regret, că nu ai făcut-o mai devreme. În rest, totul e perfect. O minune de fetita.”, i-au scris actorului fanii.

Fie și la o simplă privire, nu ai cum să nu observi că micuța aduce la trăsături cu celebra Angelina Jolie. Încă de pe acum se vede în ce prezență feminină șarmantă se va transforma. Rămâne doar să fim martorii metamorfozei ei.

Într-adevăr, după cum observă fanii, Augustin Viziru nu s-a grăbit să devină tată. Și-a strâns fetița în brațe abia la 39 de ani, dar a fost dragoste la prima vedere. E limpede că actorul este topit după ea. Mulțimea de poze de pe Instagram vorbește de la sine.

În cadrul unui interviu acordat Click!, Augustin Viziru a declarat că nu o să fie niciodată un tată sever cu fata lui, iar nimic din ce o să facă aceasta nu o să-l dezamăgească vreodată.

„Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea. Nu mă poate dezamăgi vreodată în lumea asta, știu de-acum. Și, nici măcar o dată, nu o să fiu supărat pe ea”, declara Augustin Viziru.

Actorul este recunoscut pentru producțiile „Umbre” și „Faci sau taci”, dar și pentru rolul Aziz bin Hussein el Jsir, din telenovela „Iubire și onoare”, în 2010.

Totuși, popularitatea acestuia a atins cu totul alte culmi când, în 2020, acesta a fost cooptat să participe la emisiunea Survivor România, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Din păcate, în timpul unei probe, acesta s-a accidentat la picior, iar la recomandările medicilor din Republica Dominicană, s-a întors în România.

Ce spune despre femeia care l-a făcut tătic

Într-un interviu acordat anul trecut, Augustin vorbea și despre mama copilului său: ”Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”.

Augustin Viziru mai spunea că este foarte fericit alături de partenera sa de viață, recunoscând că are o fire complicată.

”Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum!”, a spus el.

”Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă. Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, mai spunea el atunci.

Vezi și Augustin Viziru a trecut prin iad, dar nu regretă. Artistul a povestit despre dependența lui de jocurile de noroc: ”Luam bani de la cămătari”

Citește și:

La numai 27 de ani, celebra cântăreață avea puse deja 3 diagnostice grave. Medicii tocmai i-au mai găsit 4 boli: ”Sunt foarte, foarte bolnavă”

VIDEO Cristi Borcea, lucruri nespuse despre cei 9 copii și mamele lor: “Mi-am dorit să nu aibă traume”