Vestea a fost dată pe Instagram chiar de către starul din „Parks and Recreation”. Chris Pratt a scris pe Instagram, luni, postând și o fotografie în care o sărută pe iubita lui: „Dragă Katherine, sunt atât de fericit că ai spus <>! Abia aștept să ne căsătorim!”.

 

View this post on Instagram

 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! ??♥️

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Cei doi au o relație din vara lui 2018, iar Katherine a petrecut mult timp inclusiv cu fiul în vârstă de 6 ani al actorului, Jack.

Între ei e o diferență de 10 ani

Chris Pratt, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că divorțează de Anna Faris, cu care a fost căsătorit 8 ani, în urmă cu doi ani.

„Anna și cu mine anunțăm cu tristețe că ne despărțim. Am încercat din greu, multă vreme (să ne rezolvam problemele – n. red.), dar nu am reușit.
Fiul nostru are doi părinți care îl iubesc foarte mult și, de dragul său, ne dorim să păstram această latură a vieții privată”, arăta un mesaj comun postat de cei doi pe rețelele de socializare, la momentuil respectiv.

Katherine Schwarzenegger, pe care actorul din ”Terminator” o are din căsătoria cu jurnalista Maria Shriver, terminată între timp din cauza unei aventuri a vedetei, are 29 de ani și se află la prima căsătorie.

Vezi și Ce fiică superbă are Arnold Schwarzenegger! Acum are 28 de ani și este iubita unui actor celebru de la Hollywood

Citește și: