Rezultată dintr-o scurtă relație (de trei săptămâni) a prințului cu americanca Tamara Jean Rotolo, Jazmin, care nu are niciun fel de titluri, ea fiind născută în afara căsătoriei, a scris pe Instagram că e recunoscătoare să fie în viață și că în sfârșit începe să se simtă mai bine.

”Sunt recunoscătoare că sunt în viață și sănătoasă acum”, a scris ea pe rețeaua de socializare, atenționând pe toată lumea că sănătatea nu trebuie luată ca fiind un dat. Chiar dacă credem că nouă nu ne poate face rău virusul, chiar dacă credem că avem imunitate, e bine să avem mare grijă, din grijă față de cei dragi, mai spune tânăra.

Sunt trei săptămâni de când Jazmin a început să aibă simptome de Covid-19. Și-a făcut testul și a ieșit pozitiv pe 14 iulie, când a și anunțat pe Instagram că a fost diagnosticată cu coronavirus.

„M-am resemnat cu această veste”, își începea Jazmin mesajul atunci. „Am primit azi telefon de la spital, unde mi-am făcut testul pentru COVID-19… și am fost diagnosticată pozitiv. Nu a fost neapărat un șoc pentru mine deoarece în ultima săptămână am avut simptome de COVID-19.

Am fost foarte atentă. Am luat distanțarea socială în serios. Ies din casă numai pentru cumpărături și întotdeauna port mască și îmi dezinfectez mâinile și tot ce ating. Sper că pot ajuta măcar o singură persoană azi cu această mărturie deoarece în ultima săptămână am fost chiar foarte bolnavă”.

fiica-lui-Albert-de-Monaco-este-nascuta-si-traieste-in-AmericaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vorbind despre simptomele pe care le-a avut, Jazmin, care în prezent locuiește în New York, a precizat: „Am început să simt puțin disconfort în gât și nu mă simțeam 100% într-o stare bună. Au urmat apoi febra și frisoanele. Am avut febră tot timpul în ultimele trei sau patru zile. Am încercat să mă odihnesc cât am putut de mult.

Nu mi-am pierdut simțul mirosului sau al gustului, însă apetitul meu era mai scăzut decât în mod normal. Au început apoi să apară și migrenele. Am încercat să dorm însă este cumplit și epuizant”.

Fiica Prințului Albert de Monaco i-a îndemnat pe cei care o urmăresc pe Instagram să ia în serios acest virus: „Nu crezi că ți se poate întâmpla ție și eu chiar am fost foate prudentă. Nu știm multe despre acest virus și chiar dacă ești tânăr și suficient de puternic pentru a lupta cu acest virus, nu doresc nimănui să treacă prin asta. Nu știm cum corpurile noastre vor reacționa la acest virus. Am vrut doar să împărtășesc povestea mea cu voi ca să pot lansa un semn de alarmă. Sunt aici pentru oricine are întrebări”.

Tânăra a mai precizat că e norocoasă că e în viață, dar a pierdut oameni dragi din cauza acestui virus. „Virusul acesta nu face discriminări. Am pierdut prieteni buni din cauza acestui virus, au existat multe pierderi în acest an și este foarte dificil. Toți suntem ființe umane.

Știu că mulți dintre noi vom lua acest virus. Este îngrozitor și vreau ca toată lumea, în special în America, să considere această amenințare ca pe una serioasă. Va continua dacă nu luăm acum măsuri. Nu este ceva politic, este despre sănătatea noastră”.

Prinșul Albert de Monaco a confirmat, în 2006, că este tatăl lui Jazmin.

Vezi și Prințul Albert de Monaco, mesaj după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. În cazul lui, lucrurile nu sunt deloc simple

Citește și:

Iată de unde a moștenit Andreea Berecleanu frumusețea! Mama ei arată excelent la cei 70 de ani ai săi! La fel și bunica, de peste 90 de ani!

Imagine adorabilă cu Namiko. Cum a pozat-o Cabral: „Fata lui tata”