Tatăl ei, prinţul Albert de Monaco, a trecut şi el prin asta, însă suveranul de 62 de ani s-a numărat printre pacienţii Covid cu forme uşoare. Fiica lui, Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 28 de ani, care trăieşte în California, nu e la fel de norocoasă.

Actriţa în devenire a contractat virusul la începutul lunii iulie, însă de weekendul trecut simptomele ei s-au agravat astfel încât a fost nevoie de internare de urgenţă în spital. Jazmin a fost nevoită să stea cinci zile în spital, apoi a fost trimisă să-şi continue recuperarea acasă.

Jasmin-a-fost-internata-5-zileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Printre simptomele extrem de grave experimentate de fiica prinţului Albert se numără migrenele acute, febra care a durat până la patru zile, o iritaţie asemănătoare cu varicela, dureri musculare severe şi apăsare pulmonară.

Fica prinţului a scris pe Instagram că a urmat un tratament cu antibiotice pentru o posibilă pneumonie corelată cu infecţia cu Covid, după ce doctorii i-au găsit un mic nodul pe plămânul drept.

Jazmin a mai mărturisit că aceste simptome declanşate de infecţie au tot apărut, dispărut şi revenit în cazul ei, determinând această luptă continuă cu boala, care durează de mai bine de o lună.

Jazmin este fiica lui Albert dintr-o relaţie pasageră a acestuia cu americanca Tamara Jean Rotolo. Suveranul a recunoscut-o pe Jasmin, în 2006, ca fiind copilul lui. Rezultată dintr-o scurtă relație (de trei săptămâni) a prințului cu americanca Tamara Jean Rotolo, Jazmin nu are niciun fel de titluri, ea fiind născută în afara căsătoriei.

Citește și:

Elena Ionescu și-a mărit bustul. Vedeta nu și-a pus însă silicoane. La ce metodă a recurs

Prințul William și Kate Middleton, în atenția Reginei. De ce se teme Elisabeta a II-a