Fiica lui Alain Delon, Anouchka Delon, s-a căsătorit în mare secret cu actorul actorul Julien Dereims, la un an după ce au devenit părinți. Vestea a fost dată de cei doi pe rețelele de socializare.

Anouchka Delon și Julien Dereims au publicat o fotografie în care și-au arătat verighetele.

Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragostee din 2010, iar în luna februarie a anului trecut au devenit părinții unui băiețel. Acum, cei doi s-au decis să-și unească destinele și oficial, alături de mesajul „Iubire”, sugerându-le fanilor printr-o imagine că au făcut pasul cel mare.

AnouchkaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Actorul Alain Delon a devenit astfel bunic la vârsta de 84 de ani. Anouchka este fiica actorului din mariajul cu Rosalie van Breemen. +n vârstă acum de 85 de ani, starul francez Alain Delon are probleme cardiace. În 2019, el a fost spitalizat în Elveţia, cu aritmie, după un accident cardio-vascular, care l-a lăsat cu dificultăţi în deplasare. Tot în Elveţia, aproape de fiica lui, a petrecut perioada următoare pentru a se reface. De altfel, Anouchka este copilul preferat al marelui actor, fiind cel mai apropiat de ea. Actorul mai are doi băieți: Christian (57) şi Anthony Delon (55).

Citește și:

Lora a apărut în emisiune, într-un scaun cu rotile. Ce a pățit artista: „Mi-am dat seama că e ceva serios”

Rona Hartner a divorțat. Anunțul neașteptat al actriței