Recent, actrița ajunsă la 52 de ani a făcut o serie de confesiuni tulburătoare.

Rosalinda Celentano, unul dintre copiii unuia dintre cele mai iubite şi longevive cupluri din lumea showbiz-ului, Adriano Celentano şi Claudia Mori, a avut o viaţă greu încercată, încă de la vârsta de 18 ani.

Rosalinda a fost crescută de mama sa într-o manieră strictă, ceea ce a făcut-o să se răzvrătească şi să fugă de acasă atunci când a ajuns la vârsta majoratului. A trăit pe străzi timp de şase luni.

A încercat să se sinucidă la 36 de ani

Rosalinda Celentano a mai avut o lovitură grea din partea familiei, când a anunţat că este lesbiană: faptul că nu a fost acceptată pentru orientarea ei sexuală a afectat-o şi a avut probleme mentale din această cauză.

La vârsta de 36 de ani, după ce a jucat în filmul “The Passions of the Christ”, al lui Mel Gibson. A încercat să se sinucidă. A luat o supradoză de somnifere, dar medicii au reuşit să o salveze la timp.

fiica-lui-adriano-celentano-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

S-a despărțit de iubită

Fiica lui Celentano şi a Claudiei Mori, care sunt căsătoriţi din 1964, a reuşit să se pună pe picioare şi a participat în 2021 la „Ballande con le stelle”, varianta italiană a emisiunii “Dansez pentru tine”. Actriţa, care are acum 52 de ani, a vorbit deschis atunci despre problemele pe care le-a întâmpinat, de-a lungul anilor, şi a făcut chiar o declaraţie surprinzătoare.

„Da, am 52 de ani şi sunt încă virgină. E ca şi cum am zidul chinezesc în jurul meu”, a spus Rosalinda, pentru Libero Quotidiano, conform okmagazine.ro.

Declaraţia a venit după ce Rosalinda s-a despărţit de iubita ei de atunci, actriţa Simona Borioni, cea mai cunoscută parteneră a sa.

Verdict nemilos: tumoare la ovare

Fiica celebrului cuplu a mai vorbit şi despre nişte probleme grave de sănătate, cu care s-a confruntat în urmă cu mai mulţi ani. Ea a avut o tumoare, iar medicii i-au extirpat ovarele şi uterul. Ea a refuzat ca doctorii să refacă acele părţi şi a recunosct că îşi dorea să moară pe atunci. A ieşit învingătoare în lupta cu moartea şi acum, spune Rosalinda, este bine.

„Mi-am descoperit o tumoare la 47 de ani şi mi-au luat totul. Apoi au vrut să mă refacă, dar eu nu am mai vrut asta. Atunci când am aflat, la început a fost o eliberare. Pentru că încă era perioada când voiam să mor.

Dar lupta grea cu boala m-a întărit. Pe scurt, am avut-o, acum sunt bine”, a mai declarat Rosalinda Celentano.

Claudia Mori şi Adriana Celentano îşi susţin acum fiica

Părinţii Rosalindei, care mai au doi copii, Giacomo şi Rosita, au vorbit şi ei despre fiica lor, tot atunci când ea a participat la “Ballande con le stelle”. Claudia Mori a recunoscut că i-a fost greu să accepte că fiica ei e lesbiană şi că a greşit în relaţia lor.

„Ca mulţi alţi părinţi, ne-am gândit şi ne-am temut că viaţa va fi mai dificilă pentru ea din cauza ignoranţei şi a discriminărilor care sunt parte dominantă în societatea noastră hidoasă. Iar reacţiile noastre mereu au pornit din punctul de condamnare a oricărei prejudecăţi.

Dar nu vreau să mint şi să spun că totul a venit automat. Şi noi, ca părinţi, am avut momentele noastre întunecate”, a declarat Claudia Mori.

La rândul său, Adriano Celentano a mărturisit că fiica lui a făcut bine să îşi asume orientarea sexuală şi că e bine ca orice părinte să îşi iubească copiii necondiţionat.

„Cred că Rosalinda a făcut foarte bine că şi-a dezvăluit orientarea, alegerile, felul ei de-a fi, care nu sunt o greşeală sau o boală.

Nu sunt în măsură să dau sfaturi altor părinţi, dar aş spune să nu vă faceţi niciodată copilul să se simtă singur. Iar dacă vă simţiţi nepregătiţi în faţa unei situaţii în care vă pune copilul, abordarea să fie: hai să descoperim împreună cum să ne înţelegem reciproc.

Cine sunt eu să judec? Papa Francisc a spus asta şi aceasta e calea. Trebuie să ne iubim copiii necondiţionat, să îi ghidăm pentru a nu face greşeli de nereparat şi a rămâne oameni buni şi oneşti”, a spus Celentano, acum în vârstă de 84 de ani.

Vezi și Cea mai frumoasă poveste de iubire! Adriano Celentano și Claudia Mori sunt căsătoriți de 57 de ani. Care este secretul mariajului lor fericit

Citelte și:

Jador ține aceeași dietă cu care a slăbit Lili Sandu: „M-am îngrășat foarte tare”

Ce soră superbă are Dana Săvuică! Cine este și cu ce se ocupă Gabriela