Cum se înțelege acum Adrian Enache cu fosta soție, cea pe care a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc. Cei doi au divorțat acum 13 ani

Chiar dacă este mereu cu ochii pe ea, ca orice tată grijuliu, artistul i-a dat libertate totală acesteia, în ceea ce privește viața sa sentimentală. De menționat e însă faptul că tânăra e de ceva vreme pe propriile picioare, ea având deja 25 de ani.

În premieră, Adrian Enache a mărturisit că cei doi tineri nu locuiesc încă împreună și că nici nu-i indicat să facă acest pas, explicând și de ce.

Ce crede Adrian Enache despre relația fiicei sale

Diana Enache este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. Chiar dacă are o relație de mai bine de trei ani, aceasta a dezvăluit abia recent numele iubitului său, Ionuț Vântu, nimeni altul decât fiul controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

La rândul său, și Adrian Enache a preferat să nu vorbească despre acest subiect, deși îl cunoaște și chiar este și prieten cu partenerul fiicei sale, după cum chiar el recunoaște.

În premieră, artistul a dezvăluit că cei doi tineri îndrăgostiți nu locuiesc încă împreună și că nici nu-i indicat să facă acest pas, întrucât povestea lor de dragoste s-ar consuma mult mai repede.

„Nu am comentat, nu-mi plac bârfele. Nu mă bag în astea, că se interpretează. Important e ca Diana să fie fericită și este.

Eu îl cunosc, dar nu mă amestec în viața lor. Mie îmi place băiatul, dar nu trebuie să-mi placă mie. Normal că-l cunosc.

Nu-s legați prin placentă. Nu mai e ca pe vremuri, acum totul e modern. Nu locuiesc împreună. În astfel de cazuri, se consumă relația prea repede. Iar când vrei să faci pasul următor, nu mai ai ce, se trezesc deja plictisiți”, a declarat el pentru Playtech.

Diana Enache: „Tata și iubitul meu sunt prieteni

La rândul său, Diana Enache, care lucrează în radio, dar care a moștenit și talentul artistic al tatălui ei, mărturisea că, pentru ea, este important faptul că tatăl și iubitul său sunt prieteni și se înțeleg foarte bine.

În ceea ce privește o eventuală căsătorie, aceasta a adăugat că se gândește la așa ceva, ca orice femeie, dar toate se vor întâmpla atunci când trebuie: „Da, am o relație serioasă de trei ani și ne înțelegem foarte bine. Tata și iubitul meu sunt prieteni, se înțeleg foarte bine”.

diana-si-a-tinut-relatia-ascunsaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Nu mă pot cere singură în căsătorie, nu am niciun inel!

Ca orice femeie, mă gândesc, dar toate se întâmplă când trebuie. Sunt oameni care stau într-o relație zece ani, apoi se căsătoresc și divorțează după două luni. Și oameni care se cunosc și după patru luni s-au căsătorit, au copii și sunt și acum împreună. E vorba de alegeri”, a mai spus tânăra, care, timp de o lună, se va afla în America cu tatăl ei, pentru a susține concerte. Aceștia vor urca pe aceeași scenă cu Vali Vijelie și cu fratele Andrei, Săndel, și soția lui.

Vezi și Fiica lui Adrian Enache s-a transformat complet și a devenit o femeie extrem de frumoasă. Ce decizie a luat după episodul șocant din iulie 2014

Citește și:

Te întrebai cât primesc concurenții pentru participarea la Survivor? Ce și-a cumpărat Roxana Ciuhulescu de ei: „Am vrut ceva mic, decent!”

„Cel mai frumos bărbat” a murit la 27 de ani. Tatăl îndurerat, despre cauza decesului: „A fost accidental”