Elena a împlinit în vară 21 de ani și este bucățică ruptă din mama sa. Chiar dacă are altă nuanță a părului și ochii mai închiși la culoare, are trăsăturile mamei sale.

Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica ei, strângând în timp record mii de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

Yes, She’s My Baby❤ ~Loredana ____________ @private_elena_boncea #mylove #myprincess #myheart #unconditionallove #watermelonsugarhigh #mybaby #inflight #loredana #loredanagroza

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Printre cei care s-au grăbit să le complimenteze pe cele două s-a aflat inclusiv Mihaela Rădulescu.

”Yes, She’s My Baby”, a scris Loredana mândră pe rețeaua de socializare. ”Parcă ați fi surori”, a observat cineva, în timp ce altcineva le transmite: ”Două frumoase!”.

Când Elena a împlinit 21 de ani, în luna iulie a acestui an, Loredana i-a scris fetei sale pe o rețea de socializare: ”Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat!! M-ai învățat ce înseamnă iubirea, iar eu încă învăț cum să fiu o mamă mai bună pe zi ce trece…

Îmi doresc să rămâi fericită și sănătoasă și să ne atingi cu iubirea ta infinită și sufletul tău pur. Inspiră-ne întotdeauna cu cuvintele tale! Ești cea mai frumoasă fată din lume! Mama te iubește”.

Vorbind, cu o altă ocazie, despre cum e ea ca mamă, Loredana declara: ”Ca mamă, sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena”.

Vezi și Loredana, transparență totală la 49 de ani! Arată cu 20 de ani mai tânără! Poză trucată sau nu?

Citește și: