Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu cu fiica ei, Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani. Recent, artista a publicat pe rețelele de socializare o forografie cu fiica sa, iar gurile rele au sărit să o critice că are intervenții estetice de la așa o vârstă fragedă.

Elena Boncea a avut parte de un shooting spectaculos. Internauții au complimentat-o pe tânără pentru frumusețea moștenită de la mama sa și pentru look-ul retro. Cu toate astea, au existat și câteva persoane, care s-au grăbit să spună că are operații estetice.

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar buzele sunt injectate. Păcat, tânără și deja modificată!”, a spus cineva pe Instagram.

La scurt, Loredana Groza i-a dat un răspuns pe măsură, negând astfel că fiica ei a apelat până acum la medicii esteticieni: „Domnu Costi, să nu va pară! E cum a făcut-o mama”, a fost răspunsul Loredanei Groza.

Alți fani au observat că tânăra aduce destul de bine cu Scarlett O’Hara, din ”Pe aripile vântului”.

Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat goală în revistele pentru adulți

Adevărul e însă că Elena are de unde moșteni frn acea vreme, artista poza pentru o revistă pentru adulți, unde apărea goală. Vedeta a încasat o sumă frumoasă în urma pictorialului incendiar.

Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe Loredana Groza și a spus pentru câți bani a renunțat la haine. Negocierile pentru apariția vedetei în Playboy au durat 6 luni.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000”, a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului. Revista cu Loredana Groza pe copertă s-a vândut în 143.500 de exemplare.

Ședința foto a avut loc la doi ani după ce Loredana Groza născuse. „După ce născusem am primit această propunere și, ținând cont că încă există prejudecăți în lume și în România, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd”, a povestit, la vremea respectivă, despre această experiență Loredana Groza.

Vezi și Minte sau nu? Loredana, adevărul despre operațiile estetice. Ce spune vedeta și pozele care vorbesc de la sine

Citește și:

Ce se întâmplă cu Theo Rose: „Sufăr din mai multe motive”

Interviu EXCLUSIV Roxana Ciuhulescu: ”Am rămas cu dureri nevindecate”