Cea care a făcut instantaneele publice e tocmai mama ei, Loredana, mândră nevoie mare că are așa o frumusețe de fată.

Loredana Groza i-a urat “La mulți ani” fiicei sale, Elena, pe rețelele de socializare și a publicat câteva imagini inedite de la ședința foto.

“La Mulți Ani Elena, puiul meu!!! Toate visele să ți se împlinească!!! Te iubesc”, a scris Loredana cu multă emoție pe Facebook, iar fanii s-au grăbit să o felicite pentru că are așa fată frumoasă. În imaginile postate de cântăreață, Elena pare un adevărat fotomodel.

a-arata-elenaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cu toate acestea, fanii nu au iertat-o însă nici de data asta pe artistă pentru că folosește foarte multe filtre pe Instagram: “Fata ta e tanăra și frumoasă, nu are nevoie de așa filtre, că parcă ați fi două păpuși în loc de ființe umane. La mulți ani fetei !”, i-a scris o admiratoare.

Cu ce se ocupă fiica Loredanei

Deși Loredanei îi place să fie în centrul atenției și este nelipsită de pe rețelele de socializare, Elena, fiica ei, este extrem de discretă. Are contul de Instagram privat și nu participă la evenimentele mondene din Capitală. Recent, însă, tânăra și-a însoțit mama într-o escapadă cu prietenele ei, în Mykonos.

Deși toată lumea era convinsă că așchia nu sare departe de trunchi, Elena nu i-a călcat pe urme Loredanei. Nu are o carieră în lumea artistică, ci este producător la un post de radio. Adică lucrează din umbră.

Vezi și VIDEO Loredana Groza, dans amețitor pe maneaua lui Vali Vijelie. Imaginile incendiare sunt deja virale

Citește și:

În ce familie a crescut… Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, are doi copii cu fiica sa vitregă

Olivia Steer: „De 12 ani, sunt raw-vegană…O eroare? O iluzie? O păcăleală?”. Ce mărturisiri face soția lui Andi Moisescu