Loredana Groza este în culmea fericirii. Fiica ei a împlinit vârsta de 23 de ani și este tare mândră de ea. Elena s-a transformat într-o tânără fermecătoare și seamănă leit cu mama ei.

Celebra artistă i-a transmis un mesaj emoționant fiicei ei. „La multi ani, Elena, puiul meu drag. Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată și că mă ajuți în fiecare zi să fiu o mamă mai bună. Toate visele tale să devină realitate, fata mea. Mama te iubește!, a scris Loredana, alături de noi imagini cu ea și fiica ei.

eleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Loredana Groza s-a căsătorit cu Andrei Boncea, tatăl Elenei, pe 10 iunie 1998

În 1998, pe 10 iunie, chiar de ziua ei de naştere, Loredana Groza se căsătorea cu Andrei Boncea, pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena.

Loredana Groza este una dintre cele mai bune voci feminine de la noi și una dintre cele mai apreciate artiste. Nu doar că are o carieră spectaculoasă, însă ea a reușit să îmbine cu succes viața de familie cu cea de profesională, ea și soțul ei formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Citește și: 

Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ani? De ce artista a refuzat tot timpul să vorbească despre el

Mikey Rourke a ajuns de nerecunoscut! Fața starului american este complet modificată