De ziua fiicei sale, Loredana a postat trei fotografii în care mama și fiica apar alături, asemănarea dintre cele două fiind clară. ”La mulți ani, Elena! Ești raza de soare din viața mea! Mama te iubește”, a scris ea pe Instagram.

Și anul trecut, când Elena a împlinit 21 de ani, a procedat la fel. Celebra artistă i-a transmis un mesaj emoționant fiicei ei. „La multi ani, Elena! Tu ești cel mai frumos lucru din viața mea. M-ai învățat ce înseamnă iubirea și încă învăț în fiecare zi cum să devin o mamă mai bună pentru tine.

Îți doresc să fii fericită și sănătoasă și să ne emoționezi mereu cu iubirea ta infinită și sufletul tău pur. Ești cea mai frumoasă fată din lume și mama te iubește”, a scris Loredana pe pagina ei de Facebook.

Loredana Groza are o frumusețe de fată. A împlinit 21 de ani și seamănă perfect cu mama eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Loredana Groza s-a căsătorit cu Andrei Boncea, tatăl Elenei, pe 10 iunie 1998

În 1998, pe 10 iunie, chiar de ziua ei de naştere, Loredana Groza se căsătorea cu Andrei Boncea, pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena.

Loredana Groza este una dintre cele mai bune voci feminine de la noi și una dintre cele mai apreciate artiste. Nu doar că are o carieră spectaculoasă, însă ea a reușit să îmbine cu succes viața de familie cu cea de profesională, ea și soțul ei formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Citește și: Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ani? De ce artista a refuzat tot timpul să vorbească despre el