Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, a spus că oricâte teste de paternitate s-ar face, tatăl ei nu va recunoaște niciodată că ea este fiica lui. Ea nu consideră deloc normal ca George Restivan să facă un nou test și în America, așa după cum a anunțat deja.

„Pot să fac 100 de teste, iar el niciodată nu o să accepte ideea că sunt copilul lui. Iar acum vrea să facă testul în America, pentru ce?! Până acum a spus că IML-ul este sigur. Acum nu mai este IML-ul sigur? Că nu a ieșit rezultatul cum a vrut el?!”, a mărturisit tânăra la Antena Stars.

De asemenea, Melissa a mai declarat că nu a fost normal faptul că ea a aflat de la televizor că este fiica lui.

„Până să vină testul spunea că are încredere în laboratoarele de la IML. Eu să aflu de la televizor că vrea să facem test în America?! Părerea mea este că trebuia să mă anunțe și pe mine, nu să aflu de la televizor”, a mai adăugat ea, extrem de deranjată.

Ce a deranjat-o pe Melissa la spusele tatălui ei

Întrebată ce a deranjat-o cel mai tare din ce a spus George Restivan la TV, Melissa a mărturisit că tatăl ei a acuzat-o pe mama sa, care a murit, că a umblat cu mai mulți bărbați, iar ea susține că nu este deloc așa.

„Că mama nu i-a spus că este însărcinată, pentru că ar mai fi fost cu alți bărbați. Poftim?! Nu e adevărată treaba asta și el știe foarte bine.

El și dacă va face testul în Irlanda și va ieși pozitiv, el tot va spune că eu nu sunt copilul lui, la fel cum a spus și aseară, că el nu poate să aibă sentimente față de mine. Este ceva normal, dar nu te da cine nu ești”, a mai declarat ea, care urmează ca în câteva luni să devină pentru prima oară mamă.

Reacția Adrianei Bahmuțeanu

Înainte de a se ști rezultatul testului e paternitate, când în viața lor a apărut Melissa, Adriana Bahmuțeanu declara că a primit foarte bine această veste și nu a afectat-o cu absolut nimic, asta pentru că a fost un moment din tinerețea logodnicului ei și nu a fost ceva de lungă durată. În plus, a mai spus ea, nu o deranja nici dacă mai avea alte femei și alți copii. Înțelege că fiecare are un trecut, așa cum se întâmplă și în cazul ei.

„Eu mă gândesc la sufletul ei (al Melissei – n. red.) și cred că îi este foarte greu.

Eu am primit vestea absolut normal, adică nu m-a șocat, nu mi s-a părut ceva șocant sau ieșit din comun sau să mă supăr, nu.

Până la urmă ce a fost în tinerețe a fost în tinerețe, ei doi știu mai bine ce s-a întâmplat și și dacă ar fi fost o relație de lungă durată era la fel. Și dacă avea zece copii cu zece femei, pentru mine era același George”, a mai adăugat aceasta.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei au dezvăluit rezultatul testului de paternitate. Este sau nu George tatăl Melissei și ce urmează?

Citește și:

Singurul copil biologic al Luminiței Anghel a împlinit 11 ani. Filip seamănă mai mult cu tatăl lui, cel de-al treilea soț al artistei

Mirela Vaida, rețeta de sarmale moldovenești cu care rupe gura târgului! Secretul inedit folosit de prezentatoare: „Pentru a da savoare. După gustul din copilărie”