Liana Stanciu are 50 de ani și de mai bine de 30 face radio. Este cea mai longevivă relație a ei, căci cu Miță de la Bere Gratis este împreună de „doar” două decenii. Vocea de neconfundat din studioul Magic FM este și o mamă mândră și fericită, care are acasă o adolescentă de 16 ani. Teodora este absolut superbă și a moștenit trăsături fizice de la ambii părinți.

Fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis, năucitor de frumoasă

Într-un interviu pentru revista OK! România, Liana Stanciu a povestit despre cum e viața ei cu o adolescentă acasă. „Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: «Nu te mai suport!», «Ba eu!», după care ne luăm în braţe: «Am greşit! Am spus o prostie!«, «Şi eu! Te iubesc!», «Şi eu! Pa!». Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri. Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză. Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine”, a declarat Liana Stanciu, pentru okmagazine.ro.

liana-stanciu-fiica-mihai-georgescu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

În 2007, când nu avea nici doi anișori, Teodora s-a luptat cu unele probleme de sănătate care au emoționat o țară întreagă. Dar toate acestea sunt de domeniul trecutului, iar azi tânăra are toate șansele să îi calce pe urme celebrului său tată. „Și Teodora cântă, dar după ce a văzut cât de greu i-a fost tatălui ei în ultimii doi ani, nu cred că mai e atât de setată să cânte. Mai degrabă ar vrea să facă producţie muzicală”, a mai spus Liana Stanciu, pentru sursa citată.

Citește și: Fiica Ralucăi Moianu, o splendoare, la 17 ani! Ce mult seamănă Mara cu regretatul ei tată, Marius Ancuța

Citește și: Fiica lui Augustin Viziru se transformă în Angelina Jolie la nici doi ani! Nu-ți poți lua ochii de la ea!