Ariel are 32 de ani, iar aleasa sa e designerul Eliza Ladensohn, în vârstă de 40 de ani. Cele două fomează un cuplu din 2010, ele cunoscându-se într-un club de noapte.

Ariel si sotia sa

Ariel este rezultată din a doua căsătorie a actriței, cea cu Bruce Oppenheim. Cei doi s-au căsătorit în 1987, divorțând 3 ani mai târziu.

Actrița însăși e bisexuală și s-a iubit cu Elvis Presley

Înainte de acesta, Cybill avusese o relație cu însuși regele Elvis Presley. O relație extrem de intensă și pasională, dar terminată din cauza faptului că el începuse să se drogheze și încerca să o atragă și pe ea pe această cale. Deși avea doar 19 ani, Cybill a refuzat și a încheiat relația cu Elvis.

„Fără doar şi poate, a fost cel mai frumos, sexual şi senzual bărbat. Nu a fost altul ca el şi niciodată nu va mai fi unul”, declara actrița.

Cybill a avut o viață tumultoasă. Deși a fost căsătorită cu bărbați, nu și-a negat niciodată bisexualitatea. În 1978, s-a căsătorit cu dealerul de piese autor David M. Ford. A rămas însărcinată și şi a născut-o pe Clementine Ford. Mariajul nu a rezistat şi cei doi s-au spus “adio” în 1982.

A urmat Bruce Oppenheim, cu care s-a căsătorit când era deja însărcinată. S-au născut gemenii Cyrus Zachariah şi Molly Ariel Shepherd-Oppenheim. În acea vreme, actrița juca în ”Moonlighting”, fiind în plin apogeu al carierei. Nici acest mariaj nu a fost cu noroc, divorțul venind în 1990.

În prezent, actrița are 69 de ani și poate fi considerată în continuare o femeie frumoasă.

Vezi și Cum arată acum actrița din Maddie și David| GALERIE FOTO. Știai că a ieșit inclusiv cu Elvis Presley?

Citește și: