Irinuca s-a măritat la 40 de ani și a strălucit în rochia de mireasă. Aceasta a moștenit trăsăturile mamei ei și seamănă perfect cu ea.  Celebra artistă de muzică populară, în vârstă de 79 de ani,  a făcut publice mai multe imagini de la nunta fiicei sale, unde a radiat de fericire.

Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea a avut loc într-un restaurant din București. Cel care a dat startul distracției a fost Fuego, fratele de suflet al miresei și  bun prieten de familie. Acesta a început seara cu o melodie extrem de emoționantă, intitulată „Te iubesc”, pe care mirii au dansat primul vals.

Irinua, in rochie de mireasa, alaturi de mama ei, Irina LoghinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Fetița lui Tom Cruise își imploră tatăl să vină să o vadă: „Tati, vino acasă”! Ți se rupe sufletul

Irinuca Loghin și Bogdan formează un cuplu de mai mulți ani

“Cu bucurie și onoare, deschid petrecerea surorii mele de suflet, Irinuca Loghin! Casa de piatra, dragilor! Sa va fie viața o continua bucurie!”, a scris Fuego pe pagina lui de Facebook.

„Repede se mai duc anii, mă uit la fetița mamii. Repede a mai crescut, aproape că n-am știut.  Ieri o țineam pe picioare și acum e fată mare!”, a scris și regina muzicii populare româneşti pe contul ei de Facebook.

Irinuca lucrează la o firmă de telefonie, iar acolo l-a cunoscut şi pe alesul inimii ei, cel care a convins-o să îmbrace rochia de mireasă. Cei doi sunt colegi de serviciu și formează un cuplu de mai mulți ani.

 

Citește și: