Cu viața refăcută alături de un om de afaceri, Ioana Ginghină sărbătorește cu toată inima aniversarea fiicei sale. În ața o zi specială, actrița a făcut publice niște instantanee cu fiica sa, din care se vede că aceasta e deja o domnișoară.

”Cel mai bun curs de dezvoltare personală a început acum 13 ani, când s-a născut minunea asta de copil. Datorită ei sunt mamă de 13 ani.

Nu mă lasă să scriu mai mult, așa că mă rezum la ”La mulți ani!”. Să fii fericită.”, a scris actrița pe Instagram, cu o emoție ușor de bănuit.

e-la-fel-de-inalta-ca-mama-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ruxandra Papadopol a încurajat-o pe Ioana Ginghină să divorțeze

În cadrul unui interviu recent, actrița a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei și a mărturisit că legătura dintre ele s-a sudat și mai mult în timpul divorțului, întrucât a susținut-o foarte mult.

”Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă (n.r. divorțul). Într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două.

Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniştite aşa, însă eu nu aveam curajul să conştientizez asta. Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conştiinţei: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorţam».

A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă decât înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, mărturisea Ioana Ginghină în urmă cu ceva timp.

Ioana Ginghină urmează să se căsătorească în luna septembrie

La scurt timp după ce a făcut publică relația pe care o are cu Cristi Pitulice, actrița a mărturisit că au planuri de căsătorie, însă evenimentul nu va fi unul grandios.

”Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o.

Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”,declara actrița. Între timp, ambele destinații au fost bifate.

Vezi și Ioana Ginghină, detalii despre nunta din această toamnă. Va îmbrăca din nou rochia albă de mireasă?

Citește și:

Fosta soție a lui Eminem a încercat să se sinucidă

Woody Allen, de nerecunoscut la 85 de ani. Imagini rare cu el și soția lui