2023 este un an plin de evenimente importante pentru Ioana Ginghină. Fiica ei, Ruxandra, a terminat clasa a opta, a intrat la liceu, iar pe 12 august a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Pe 23 septembrie, Ioana Ginghină se mărită cu iubitul ei, Cristi Pitulice, așa că lucrurile s-au așezat frumos în viața actriței, la 4 ani de la divorțul de actorul Alexandru Papadopol.

Cei doi au divorțat în 2019, după 12 ani de căsnicie, dar au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ruxandra, care este evident că seamănă cu tatăl ca două picături de apă. De ziua Ruxandrei, Ioana Ginghină a publicat poze noi și un mesaj emoționant.

Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 15 ani

„La mulți ani, Ruxandra! Astăzi, când împlinești 15 ani, mă gândesc la femeia extraordinară în care te transformi. Ești un exemplu perfect de curaj și determinare, așa cum ai demonstrat când ai trecut cu succes de examenul pentru liceu.

Te așteaptă o nouă etapă, plină de oportunități și aventuri. În această călătorie, îți doresc să descoperi lucruri noi, să întâlnești oameni minunați și să te bucuri de fiecare moment. În această zi specială, vreau să îți spun cât de mândră sunt de ține și cât de mult te iubesc.

Îți doresc un an plin de realizări, de bucurii și de momente care să îți aducă zâmbetul pe buze. La mulți ani, Ruxandra!”, a fost mesajul Ioanei Ginghină.

Actrița a publicat poze cu Ruxi de la câteva ședințe foto mamă-fiică. Se observă ce domnișoară frumoasă a devenit Ruxandra, care se pare că preferă stilul vestimentar elegant, feminin, cu rochii vaporoase și accesorii minimaliste.

ioana-ginghina-alexandru-papadopolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, vacanță prelungită prin Europa

După ce fiica ei a încheiat perioada stresantă cu evaluarea națională și intrarea la liceu, Ioana Ginghină și iubitul ei au putut pleca în vacanța la care au visat tot anul. Mauterndorf, vârful Grießenkareck, Canionul Liechtensteinklamm, Salzburg, cetatea Hohenwerfen din Werfen, Padova, Rimini, San Marino sunt doar câteva dintre destinațiile și obiectivele atinse de Ioana, Cristi și Ruxandra, în vacanța de trei săptămâni, prin Europa.

Luna viitoare, pe 23 septembrie, actrița și iubitul ei, care este consultat de turism, vor porni în cea mai frumoasă călătorie a lor, și anume căsnicia. Cei doi au spus că vor face o cununie relaxată și discretă, fără lux și mare tam-tam.

Citește și: Ioana Ginghină, în costum de baie pe plajele din Italia. Actrița și-a etalat silueta de nuntă, la 45 de ani

Citește și: Ioana Ginghină, detalii despre nunta care va avea loc în curte. Spunea că nu vrea rochie de mireasă, dar a cedat. Va fi una refolosibilă!

Citește și: Interviu EXCLUSIV Alexandru Papadopol: ”Viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine”

Citește și: VIDEO Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are altă relație. Ce spune actrița despre iubirea cu Cove