„Iris o să aibă aniversarea ei frumoasă, dar intimă. Mami și-a suflecat mânecile și indiferent de vremurile pe care le trăim, mâine ne îmbrăcăm frumos, mâncăm tort și o să avem baloane”, a scris Gabriela Cristea ieri, pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și Iris.

Gabriela Cristea i-a transmis fiicei sale , care e împlinit un anișor, un mesaj emoționant. De asemenea, frumoasa prezentatoare a postat și o fotografie superbă cu micuța Iris, de ziua ei.

„Ești parfumată ca o floare, ești delicată ca o floare, ești albastrică precum o floare, tu ești raza mea de soare… ești floare mea, zeița mea, curcubeul inimii mele. Cu tine lumea e mai frumoasă, mai pură și mult mai inocentă. La mulți ani, fetița mea!”, a scris Gabriela Cristea pe rețeaua de socializare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au anunțat de săptămâna trecută că s-au izolat în casă pentru a-și proteja familia și pentru a nu risca să se îmbolnăvească.

‘Noi ne-am hotărât să stăm cât mai mult în casă în perioada asta. Ieșim doar dacă trebuie, și atunci cu măsuri de precauție. Stăm cât mai mult cu fetele și ne-am făcut stoc de filme de văzut’, a spus vedeta.

 

Citește și: