Elena Udrea a născut-o pe Eva Maria pe 20 septembrie 2018 departe de țară, în Costa Rica, acolo unde fugise ca să scape de pedeapsa definitivă de 6 ani de pușcărie pe care o primise în dosarul „Gala Bute”. Iată că, în cele din urmă, Udrea își ispășește pedeapsa în penitenciarul Târgșor, iar aniversarea de 4 ani a fiicei sale a prins-o după gratii. Elena Udrea se află în închisoare de pe 16 iunie, acolo unde execută o pedeapsă de 6 ani în dosarul Gala Bute.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, adorabil[ la 4 anișori. Foto: Facebook

Fiica Elenei Udrea a împlinit 4 ani

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasă și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea! Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine până la infinitul, infinitului. Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! (Mama)”, este mesajul transmis de Elena Udrea, fiicei sale.

Anul trecut, Elena Udrea și Adrian Alexandrov își aniversau fiica la Paris
Anul trecut, Elena Udrea și Adrian Alexandrov își aniversau fiica la Paris

Elena Udrea a contestat din nou sentința din dosarul „Gala Bute”

Luni, pe 12 septembrie, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au luat în discuţie o cale de atac mai puţin obişnuită introdusă de avocaţii Elenei Udrea: un apel împotriva contestaţiei în anulare, respinsă definitiv în aprilie de magistraţii de la aceeaşi instanţă. Elena Udrea a primit răspunsul abia ieri, cu o zi înainte de aniversarea fiicei: contestația i-a fosta anulată, așa că a petrecut această zi specială departe de Eva Maria.

Citește și: Elena Udrea, imagine adorabilă cu fiica ei și cu tatăl acesteia. Cât de frumoasă s-a făcut micuța!

Citește și: Elena Udrea și-a sărbătorit fetița la Disneyland Paris! Micuța, care a împlinit trei ani, arată ca o prințesă!