Andreea Marin a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Maria întreabă, adulții răspund”. Deși fiica Danielei Gyorfi i-a pus întrebări indiscrete, Zâna a răspuns calmă și cu zâmbetul pe buze.

Maria a luat-o la întrebări pe îndrăgita prezentatoare TV și a vrut să știe totul despre Andreea Marin și fiica ei. Astfel, după ce a întrebat-o despre relația cu Adrian Brâncoveanu, Maria a vrut să știe dacă regretă ceva din celălalte căsnicii, care „din păcate” s-au finalizat.

„Din păcate poți să spui doar pentru niște oameni care nu rămân în niște căsnicii ok. Eu nu regret nimic din casniciile mele, s-au terminat când trebuia”, a răspuns Andreea.

În plus, Andreea i-a explicat Mariei că este o femeie puternică și nu plânge foarte ușor: „Nu plâng ușor. Sunt puternica deși au fost momente când lacrimile au curs pe obrazul meu”.

Maria a uimit însă telespectatorii când a îndrăznit să-i spună Andreei Marin că seamănă puțin cu actuala soție a lui Ștefan Bănică: „Sa nu vă supărați pe mine, dar semănați puțin cu Lavinia”

În mod surprinzător, vedeta TV nu a părut deloc deranjată de afirmația adolescentei, ba din contră, se pare că nu are deloc nicio problemă cu acest lucru.

„Așa, și? Suntem oameni cu picioarele pe pământ. Si ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu traiesc in trecut! Traiesc in prezent”, a fost replica Andreei.

lavinia-parva-varianta-mai-tanara-a-andreei-marinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Maria a întrebat-o pe vedetă dacă vrea să devină din nou mamă și dacă Violeta este de acord cu acest lucru. Zâna a răspuns afirmativ, spunând că își dorește încă un copil, dar care va veni când vrea Dumnezeu, iar Violeta nu are nimic împotrivă.

„Violeta este foarte încântată de idee. De ce nu? Mai are doi frați de ce sa nu mai aibă un aibă o surioară sau un frațior”, a mai spus Andreea, precizând că fiica ei se înțelege foarte bine și cu ceilalți frați ai ei, Radu și Alexandru, pe care nu îi consideră vitregi, ci toți sunt o familie.

„Ea se înțelege nu bine, ci foarte bine cu frații ei”, a mai zis vedeta.

Ce-i drept, Andreei Marin pare mai fericită ca oricând. Ea a publicat câteva imagini de la un eveniment la care a participat în weekend, iar într-una din ele apare alături de iubitul ei, consulul Adrian Brâncoveanu (36 de ani).

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru. Vedeta l-a cunoscut pe diplomat la scurt timp după divorțul de turcul Tuncay Ozturk.

Fire discretă atunci când vine vorba de viața personală, Andreea Marin a vorbit rar în interviuri despre bărbatul din viața ei, iar poza postată pe contul de socializare este o premieră.

“La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire!”, este mesajul însoțit de o inimioară și postat de Andreea Marin pe Instagram în ziua în care iubitul ei a împlinit anii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Citește și: