Petra a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 6 ani, prilej cu care părinții i-au organizat o petrecere de zile mari.

Micuța a avut invitați, tort colorat, rochie diafană și absolut toate ingredientele pentru a se bucura de o petrecere de vis. Dovada stă pe rețelele de socializare, unde soția lui Mădălin Ionescu nu s-a zgârcit cu pozele și filmulețele de la petrecere.

azi-e-ziua-ei-6-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, prezentatoarea TV și-a adus aminte de momentul în care a născut. Iată ce a postat Cristina Șișcanu pe rețelele personale de socializare!

A avut 30 de secunde ca să decidă dacă vrea cezariană sau nu

Vedeta a povestit că se afla la Gabriela Cristea și la Tavi Clonda în ziua în care a născut-o pe Petra. De acolo a plecat de acolo direct acasă, dar imediat a ajuns la spital pentru a o aduce pe lume pe cea mică.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a declarat că nu avea dureri în momentul în care s-a dus să nască, chiar dacă se afla deja în travaliu. Medicul a pus-o să-și aleagă cum vrea să nască, dar a avut doar 30 de secunde pentru a decide.

„Acum 6 ani, într-o vineri, pe la ora 22:00 plecam de la Gabriela Cristea și Tavi Clonda, iar la poartă Gabriela mi-a dat câteva minieclere pe care Ie-am înfulecat în câteva minute.. și asta după ce mâncasem grătar, salată şi o pizza întreagă pe timpul zilei (când am stat la spital vreo 4 ore pentru monitorizare… şi doamnele asistente şi doamna doctor ziceau că astăzi nasc, dar eu nu prea le-am crezut… nu simțeam nimic.. deşi aveam contracţii cu ritmicitate regulată) Am plecat de la ei pe la 22:00… am ajuns acasă repede (stăteau la două străzi de noi). Mă simțeam foarte bine!

Am observat că s-a eliminat dopul gelatinos la scurt timp. Am sunat-o pe doamna doctor, care mi-a spus să urc în acel moment în maşină şi să vin la spital… că nasc! 28.04.2017. Recunosc … mai întâi am făcut un duş și apoi am plecat… mă simțeam bine! Nu mi s-a rupt apa… sau cel puțin nu asa ca în filme.. Deși eram în travaliu, eu doar mergeam gârbovită, nu simțeam durere.

Când doamna doctor m-a controlat, a strigat: „Copilul e pe drum! Am atins capul copilului. Colul este dilatat! Aveți 30 de secunde să vă hotăraţi dacă facem cezariană sau nașteți natural”.

Am avut dublă curiculară de cordon și Petra era foarte mare… Am făcut cezariană! Am fost de un calm incredibil…”, a scris vedeta pe InstaStory.

Vedeta a mai precizat că doctorii au măsurat-o pe fiica ei și s-au mirat când au văzut ce greutate și ce înălțime are. Petra s-a obișnuit foarte repede cu laptele mamei sale și fost alăptată timp de 2 ani și 7 luni.

„La 02:32, 29.04.2017, s-a născut Petra.. 3780 g şi 56cm (doctorii au măsurat-o de trei ori… nu le venea să creadă). Laptele a venit imediat, iar Petra s-a ataşat din prima la sân… a înşfăcat sânul cu mâna şi l-a îndesat în guriță. Eu m-am speriat! Doamna asistentă a râs! Și a mers alăptatul fără niciun obstacol 2 ani și șapte luni”, a mai adăugat ea, amintindu-și cu nostalgie de acele momente. Fix acum 6 ani! Și iat-o acum pe Petra!

Vezi și Cristina Șișcanu, despre începuturile relației ei cu Mădălin Ionescu. I-a spart sau nu casa? ”Mădălin nu era vreun milionar”

Citește și:

Andreea Raicu a spus adevărul despre relația cu Chivu. De fapt de ce s-au despărțit. A fost vina ei

Secretul siluetei Ramonei Bădescu! La 54 de ani, actrița arată ca o fetișcană: ”Mă uit în oglindă și nu îmi vine să cred”