„Cea mai fericită zi din viața mea”, a scris Jeremy Clarkson pe Instagram alături de un filmuleț în care Emily, fiica sa cea mare, dansează îmbrăcată în rochie de mireasă împreună cu alesul său, Alex Andrew, primul dans la nunta lor.


Celebrul om de televiziune Jeremy Clarkson, în vârstă de 62 de ani, a proclamat nunta fiicei sale „cea mai fericită zi din viața mea”, împărtășind fanilor săi un clip în care mireasa dansează alături de mire pe ringul de dans. Filmulețul este urmat de o poză alb-negru tată-fiică, extrem de apreciată de fani.

emilySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11„Tați. Nici nu pot să descriu cât de minunat este când fiica ta se căsătorește cu cineva care îți place. A fost pur și simplu sublim. Nu am fost niciodată mai fericit”, a scris coprezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson, alături de poza în care își îmbrățișează fiica.

Emily Clarkson și alesul său Alex Andrew s-au căsătorit la doi ani după ce s-au logodit.

Mireasa a purtat o rochie din dantelă, de inspirație vintage, brodată cu mărgele.

Emily și-a anunțat logodna cu publicistul Alex Andrew în martie 2020, declarându-se atunci „cea mai fericită fată din întreaga lume”.

Citește și: Elena Băsescu și fostul soț, petreceri în familie. Syda și-a botezat fetița pe care o are cu actuala soție

xDana Nălbaru, anunț incredibil despre fiul ei: „La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul. La 6 ani citea deja o carte pe zi”. Ce a descoperit acum soția lui Dragoș Bucur