Sofia Castro a împlinit pe 30 octombrie vârsta de 21 de ani și este foarte fericită și împlinită, reușind să fie o actriță de succes, la o vârstă fragedă. Ea nu doar că a moștenit talentul mamei sale, ci și frumusețea ei, semănând ca două picături de apă cu mama ei. Sofia este fiica cea mare a Angelicăi din relația cu celebrul producător de filme José Alberto Castro, iar aceasta își încearcă acum norocul și la Hollywood, unde s-a mutat de anul trecut.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Citește și: Cât câștigă antrenorii de la „Vocea” și cine e vedeta cel mai bine plătită

S-a mutat de anul trecut în Los Angeles

Tânăra a recunoscut că mama ei a început să plângă când i-a zis că pleacă în Los Angeles și nu se mai întoarce, pentru că își dorește să devină o mare stea, însă în cele din urmă ea și tatăl ei au fost de acord cu pasul pe care vrea să-l facă.

Mai mult, Sofia recunoaște că se înțelege foarte bine și cu tatăl ei vitreg, președintele Mexicului Enrique Peña Nieto, care i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei. „Sofi, să ai o zi de naștere foarte fericită, îți doresc tot binele din lume și să nu renunți niciodată să lupți pentru visele tale. Te iubesc foarte mult”, a scris președintele Mexicului pe Instagram, unde a postat și mai multe imagini cu ea.

Joacă în filme la Hollywood

Sofia a jucat recent în telenovela „Fernanda” care s-a bucurat de un succes nebun, iar acum urmează să-și facă debutul într-un film la Hollywood. „Tot ce am voie să vă spun este că deja am făcut un film la Hollywood. A fost o experiență foarte plăcută și am învățat foarte multe lucruri. Am filmat în aprilie, mai și iunie, dar atât pot să vă spun”, a declarat tânăra pentru ziarul „Basta”, spunând că mai multe detalii va putea să dea când începe promovarea producției.  Sofia s-a mutat în Los Angeles de anul trecut și acolo ia și cursuri de actorie.

 

Angelina Rivera și președintele Mexicului au împreună șase copii. Actrița are trei fete din prima căsătorie cu Jose Alberto Castro, iar Enrique are două fete și un băiat  din căsătoria cu Monica Pretelini Saenz.

Citește și: