După ce, zilele trecute, i-a făcut petrecerea de botez mezinului, Liviu Vârciu a sărbătorit din nou cu familia lui, de această dată pe fiica cea mică, Anastasia.

”Da, iubita mea ❤️❤️❤️ e ziua ta. La mulți ani !!! Te iubește tati și mami🍾🧐 mai mult tati 🤪”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram, unde zeci de mii de fani au ținut să transmită și ei urări de bine micuței, dar și să-i laude, pe bună dreptate, frumusețea.

Anastasia-a-implinit-4-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Și mama acesteia, Anda Călin, a scris un mesaj pentru cea mică: „La multi ani, iubita noastra frumoasa! 4️⃣❤️🙏”.

Zilele trecute, Liviu Vârciu a organizat o petrecere monstru pentru ultimul său născut, singurul său băiat, Liviu Matei. Din păcate, fiica sa cea mare, Carmina, dintr-o relație anterioară, nu a putut purticipa. Aceasta e în plină mutare din Arad în București, unde va fi studentă. Și-a rezolvat deja cu cazarea în Capitală și acum e plecată după lucruri la Arad, acolo unde locuiește mama sa.

Ceilalți doi copii ai vedetei, Anastasia și Liviu Matei, sunt rezultați din relația cu Anda Călin, pe care, cel mai probabil, Liviu âVârciu o va și lua curând de soție.

Despre momentul în care s-au cunoscut, aceasta declara la un moment dat: “M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”.

Vezi și Liviu Vârciu a organizat petrecerea de botez a băiețelui său! Micuțul Liviu Matei seamănă leit cu simpaticul său tată

Citește și:

Nu se mai ascunde. Lidia Buble a făcut primele declarații despre Harlys Becerra

Ce mare și frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! Noile fotografii cu fetița Monicăi Gabor i-au entuzismt pe fani