Ieri a fost ziua de naștere a lui Dominique, iar părinții i-au organizat o petrecere pe cinste. Dominique a strălucit într-o rochiță de tip ”marinar”, purtată chiar de mama ei cu mulți ani în urmă, când era de aproape de vârsta ei.

„La mulți ani inimioara noastră, Dominique! Te iubim!🎂🥹♥️ 2 ani!!!!🙀 Rochița lui Domy este a mea de când aveam 1 an….
#happybirthday #2yearsold #dominique #ootd #love”, este o parte din mesajul pe care soția lui Denis Ștefan l-a publicat pe rețelele de socializare, alături de imaginile cu familia ei.

de-ziua-mezineiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Detaliul nu a trecut neobservat și a înduioșat pe toată lumea. Dominique, cu părul strâns în două codițe, în vârful capului, a arătat ca o păpușă vie la petrecerea pe care familia pare că a ținut-o acasă, în curte.

Toată lumea a fost gătită ”la patru ace”, tortul a fost la locul lui, unul alb, dar fetele au fost un pic neatente la poze, fascinate fiind de niște acadele, cel mai probabil delicioase!

Cristina și Denis Ștefan, între care este o diferență considerabilă de vârstă, formează unul dintre cele mai apreciate, frumoase și bine închegate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au parte atât de o carieră de succes, cât și de o familie reușită. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și au împreună două fetițe: pe Delia și pe Dominique.

Au împlinit 10 ani de căsnicie. Cum s-au cunoscut cei doi

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, au împlinit 10 ani de căsnicie chiar în luna iulie a acestui an. Ea avea doar 22 de ani când a devenit soție cu acte în regulă.

Denis și Cristina Ștefan s-au întâlnit pe vremea când actorul încă era căsătorit cu Iuliana, de care a divorțat după un mariaj de opt ani în primăvara anului 2013. Potrivit declarațiilor oferite de Cristina pentru playtech, cei doi s-au întâlnit în 2012 la un festival medieval, unde au jucat împreună.

„Bebelușa” de la „Cronica Cârcotașilor” îl știa pe actor încă de pe vremea în care ea era în liceu, iar el juca în filmele și serialele care l-au făcut celebru. La un moment dat mama ei, pe când Cristina avea doar 15 ani, i-a făcut cunoștință cu Ștefan, aceasta lucrând în domeniu. Ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit și s-a lăsat cu scântei.

Când și-a cunoscut Denis Ștefan soția: Ea abia începuse liceul. Ce spune ea despre diferența de vârstă de 15 ani

Pe atunci, ea avea 21 de ani, iar el 26 de ani, însă diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor. El a făcut primul pas și, câteva luni mai târziu, actorul a cerut-o în căsătorie pe bebelușa Cristina, care a devenit mamă pentru prima oară la scurt timp după cununie.

Vezi și Sărbătoare mare în familia lui Denis Ștefan. Actorul și-a botezat mezina. Micuța Domninique seamănă leit cu tatăl ei. Dar ce apariție a fost mama!

Citește și:

La 78 de ani, Priscilla Presley a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Ce a spus despre iubirea cu Elvis Presley

Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani! Imagini de la ziua artistei, sărbătorită în SUA (Video)