Pe Mario Mutu, fiul cel mare al lui Adrian Mutu, îl știe toată lumea, însă puțini știu ce frumoasă s-a făcut și fiica cea mică a fostului fotbalist. Maya a împlinit 13 ani și tatăl ei a făcut publică o imagine nouă cu ea.

Maya, ce-a de-a doua fiică pe care Adrian Mutu o are cu fosta sa soție Consuelo Matos Gómez, a împlinit 13 ani, iar mândrul tată a publicat o imagine cu tânăra pe rețelele sociale: „La mulți ani, dragostea mea”, a scris în spaniolă „Briliantul” în dreptul fotografiei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Maya apare în imagine pe o plajă, în costum de baie, și s-a transformat într-o adolescentă superbă fiind copia fidelă a mamei ei.

Fostul fotbalist este implicat în creșterea copiilor, chiar dacă primele două căsnicii s-au încheiat cu divorț, însă acest lucru nu l-a împiedicat să păstreze o relație civilizată cu fostele soții, pentru o mai bună comunicare în ceea ce îi privește pe cei mici.

Adrian Mutu a fost însurat cu Alexandra Dinu, iar cei doi au un băiat de 18 ani, pe Mario, care în această perioadă se află în România și are o relație destul de apropiată de tatăl său, dovadă fiind și fotografiile postate pe rețelele de socializare.

mutu-fetite-iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

A doua soție a sportivului a fost Consuelo Gomez Matos, o brunetă din Republica Dominicană, și cei doi au împreună două fete, pe Adriana și pe Maya. Chiar dacă nici mariajul cu Consuelo nu a avut un final fericit, aceștia sunt în relații foarte bune, iar Adrian Mutu și actuala soție, Sandra, au petrecut mai multe vacanțe în Republica Dominicană, alături de cele două fete ale fotbalistului.

Adrian Mutu mai are un băiețel din căsnicia cu actuala lui soție, pe Tiago, care a împlinit patru ani în urmă cu o lună.

Citește și:

Prințul Harry a reușit să-i supere și pe americani cu declarațiile lui: „În curând, nu va mai fi dorit nici acolo”

ULTIMA ORĂ! Încă un bebeluș regal! Familia regală britanică e în extaz!