Elena și Cătălin i-au organizat o petrecere la un restaurant din Captială, al cărui proprietar este chiar tatăl Anastasiei, unde a avut invitați o mulțime de copii, și de unde nu au lipsit nici Minnie Mouse.

Anastasia a împlinit 3 ani pe 4 iunie. Cu ocazia aniversării fiicei lor, perechea s-a reunit, weekendul trecut. În dreptul mai multor fotografii de la petrecerea Anastasiei, Elena a scris: „3 ani cu tine. Anastasia ?”

Blonduță și cu ochii albaștri, Anastasia este superbă și a avut parte de o petrecere de zile mari, la care au fost prezenți o mulțime de copii.

Atmosfera a fost una pe cinste și a fost întreținută de personaje de poveste. Mini Mouse a fost gazda petrecerii, iar ajutoare i-au fost alte prințese și super eroi. Anastasia și prietenii ei au petrecut momente de neuitat, au dansat, s-au jucat și s-au bucurat de atenția personajelor de poveste.

Întreaga petrecere a fost supravegheată îndeaproape de cei doi părinți, care au intrat și ei în jocul celor mici. De la petrecere nu au lipsit nici preparatele alese și evident nici bunătățile dulci, la care toată lumea a avut dezlegare.

Micuța Anastasia a avut parte de o petrecere ca în povești. Elena și Cătălin sunt doi părinți responsabili. Ea este o femeie cu capul pe umeri, matură, și păstrează legătura cu tații copiilor ei. Este o relație civilizată, unde interesul copilului e mai presus de orgoliile părinților”, a mărturisit a sursă apropiată fostului cuplu pentru Click!.

mezina-elenei-basescu-doi-ani-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Elena Băsescu, din ce în ce mai slabă

În imagini fanii au remarcat imediat cât de slabă este acum Elena Băsescu. Deși s-a confruntat cu kilogramele în plus la cea de-a treia sarcină, fiica fostului Președinte este acum parcă mai slabă ca niciodată, iar la prima vedere poți să juri că e doar o puștoaică, nu mama a trei copii. Elena Băsescu a slăbit 25 de kilograme, iar în prezent afișează o siluetă de supermodel.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată, un tânăr cu 12 ani mai mic decât fiica fostului președinte, au avut o relație timp de doi ani și au luat decizia de a se despărți în septembrie 2019, la mai bine de un an de la nașterea micuței. Niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre motivul pentru care și-au spus „Adio”.

După despărțire a urmat o perioadă mai agitată, în care cei doi s-au luptat pentru custodie micuței Anastasia și au ajuns chiar și la tribunal. Între timp lucrurile s-au mai așezat, cei doi au ajuns la un numitor comun, iar acum o pot sărbători așa cum se cuvine pe Anastasia.

Elena Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar mariajul lor s-a încheiat după 4 ani. Ei au doi copii: Sofia și Traian și deși drumurile celor doi s-au separat, au reușit să se înțeleagă de dragul copiilor.

Frumoasa brunetă a dezvăluit în urmă cu ceva timp care a fost motivul pentru care a divorțat de primul soț. Elena a precizat că decizia a fost luată cu gândul la copii și pentru că nu se mai înțelegea cu partenerul de viață.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau.

E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a spus Eba.

Elena Băsescu și-a deschis de ceva timp o afacere cu haine și pare că îi merge de minune.