Dar vedeta zilelor trecute a fost cea mică, rezultată din iubirea (scurtă) a vedetei cu un jurnalist.

Mândră de minunea ei, artista a postat câteva imagini cu micuța și un mesaj emoționant, în mediul online.

DE ziua celei mici, chiar dacă aceasta nu înțelege mare lucru din ceea ce i se întâmplă, Andreea Antonescu a mers să cumpere tort, mărturisind că venirea pe lume a fiicei sale a fost unul dintre cele mai fericite momente din viața sa.

Am fost să luăm tort, pentru că bebelina face astăzi 3 luni. Doarme păpușa mea. La mulți ani, iubirea mea, sufletul meu, dragostea mea, mândria mea”, a spus Andreea Antonescu vizibil emoționată, pe Instagram.

artista-prefera-sa-nu-i-arate-fata-celei-miciSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fiica cea mare a Andreei Antonescu a rămas în America cât mama ei participă la America Express

Artista mai are o fiică, în vârstă de 11 ani, pe Sienna, care locuiește în America, alături de bunica sa, Mioara, nimeni alta decât mama Andreei Antonescu.

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Antonescu a mărturisit că i-a fost foarte greu să fie departe de fiica sa, la America Express, iar momentul în care a primit o scrisoare de la Sienna a fost unul dintre cele mai emoționante, mai ales că își dorea să părăsească competiția, de dorul fiicei sale.

„Noi am fost foarte determinate și am știut clar că dacă nu există acest impediment, și anume dorul de fetițe, și dacă ne ține producția destul de ocupate, astfel încât să nu ne fie dor de fetițe, noi ajungem cât mai departe, lucru pe care l-am și demonstrat.

A fost cel mai greu. Acesta a fost cel mai greu moment, dincolo de probele sportive, dincolo de faptul că trebuia să fim focusați non-stop, de oboseală și de toate probele care erau, scrisoarea de la Sienna m-a omorât. Am început să plâng”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl mezinei sale acum câteva zile

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Victor Vrînceanu. Anunțul a picat ca o bombă, pentru că toată lumea credea că artista și-a refăcut viața alături de tânărul jurnalist.

”Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat!

Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină de prima pagină, ci doar nepotrivire de caracter! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei!

Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”.

Acesta este mesajul scris pe Instastory de Andreea Antonescu zilele trecute. Sigur că o împăcare nu este exclusă, ținând cont că cei doi sunt părinți și, atunci când tensiunea se mai domolește, ar putea reconsidera decizia anunțată, poate prea la cald.

Solista Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au devenit părinți pe 19 decembrie 2022, după o relație scurtă, dar intensă. Concurenta de la „America Express” și-a făcut publică sarcina în august 2022 și ulterior a recunoscut că era gravidă în timpul reality-show-ului de la Antena 1.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.

Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, scria Andreea Antonescu la venirea pe lume a celei de-a doua fetițe, care curând va fi botezată.

Vezi și Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”

Citește și:

„Câștigi mai mult de 20.000 de euro pe lună?”. Alina Ceușan a dat un răspuns cinstit, cu toate detaliile. O să fiți surprinși

Ultimele detalii despre nunta Ioanei Ginghină. Incredibil câți invitați va avea în ziua cea mare! ”Atât am: încălțările!”