Însă, recent, actrița de Oscar a ieșit din tiparele pe care singură și le-a impus și a arătat-o fanilor pe Sunday, în vârstă de 11 ani.

A postat pe Instagram o fotografie cu aceasta, în timpul unei plimbări la ferma pe care o au în Nashville. ”Plimbarea de duminică, împreună cu Sunday”, a scris Nicole Kidman pe rețeaua de socializare, în dreptul fotografiei în care fetița ei apare din spate, îmbrăcată într-o rochie scurtă și încălțată cu ghete.

Cât despre Nicole Kidman, acaesta pare îmbrăcată casual, în pantaloni și un top închis la culoare, și cu părul strâns.

 

View this post on Instagram

 

Sunday walk with Sunday #MotherDaughter #Happiness

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Actrița a folosit, simbolic, hashtagurile ”mamă-fiică” și ”fericire”.

E o fotografie care emană viață, fericire, lumină. Într-adevăr, actrița trece printr-o perioadă bună din viața ei. Împreună cu actualul soț, cântăreț de muzică country, are două fetițe. Prima, Sunday, e născută de ea, iar mezina Faith Margaret a fost adusă pe lume de o mamă surogat. După divorțul de Tom Cruise, pare că în sfârșit și-a găsit fericirea și liniștea.

Și din punct de vedere profesional îi merge bine. În decembrie va apărea un film în care joacă, Bombshell. În plus, mai are încă cinci filme la care lucrează, pe trei dintre ele ea însăși producându-le.

Vezi și Fiecare cu ciudățeniile lui, dar Nicole Kidman cam sare calul!

Citește și: