Cabral are de ce să fie mândru. Acesta are două fete superbe. În timp ce Namiko e adorabilă și abia învață să vorbească, fata lui cea mare, Inoke s-a transformat într-o tânără fermecătoare și este foarte frumoasă.

Cabral este acum căsătorit cu Andreea Ibacka și cei doi au împreună o fetiță superbă. Însă, vedeta PRO TV mai are o fiică și din căsnicia cu Luana Ibacka, pe frumoasa Inoke. Aceasta are 17 ani și s-a transformat într-o tânără fermecătoare.

 Inoke atrage toate privirile cu frumusețea ei, moștenind se pare trăsături atât de la tatăl ei, cât și de la mama ei, iar cu siguranță băieții vor face coadă după ea. Inoke Ibacka este foarte înaltă, la fel ca părinții ei și cu un ten superb.

inoke micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cabral a declarat într-un interviu că el și fiica lui comunică foarte lejer. „Inoke așa a fost crescută, încurajată să comunice lejer, fără stres și dureri de cap. Desigur, uneori îți spune cu o lejeritate descumpănitoare lucruri care îți întorc universul cu susul în jos, dar asta este, ne-am asumat’, a declarat Cabral, precizând că actuala sa soție, Andreea se înțelege foarte bine cu fiica lui.

De altfel, Cabral a rămas într-o relație foarte bună și cu fosta lui soție, Luana, și au rămas foarte buni prieteni, reușind să-și crească și să-și educe copilul împreună  frumos, chiar dacă s-au despărțit. Luana Ibacka  și Cabral au avut o relație frumoasă de 5 ani, în care au devenit părinți. Ei au fost căsătoriți doar doi ani, iar apoi au divorțat.

Cum și-a cunoscut Roxana Vancea soțul. E incredibil ce a îndrăznit aceasta să îi spună. Alți bărbați ar fi fugit

Gina Pistol, însărcinată pentru prima dată? Cum a reacționat Smiley