Inoke, în vârstă de 20 de ani, l-a anunțat recent că nu mai vrea să primească bani de la el. Vestea e și rea e și bună, iar actorul și prezentatorul TV a fost cel care a anunțat-o.

Rea pentru că e clar că fata a crescut și nu mai e de ceva vreme o copiliță, și bună pentru că deja se poate spune că e pe picioarele ei și se poate susține singură.

Chiar dacă prezentatorul TV a divorțat de prima lui soție după 5 ani de căsătorie, a păstrat legătura cu fata sa, care, iată, a devenit deja adult.

Recent, prezentatorul a mărturisit că Inoke nu vrea să mai primească ajutor financiar din partea lui.

Cabral a fost prezent în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa, printre care s-a numărat și relația cu primul său copil, Inoke.

inoke-cu-ani-in-urmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Discuția cu Inoke i-a lăsat un gust amărui

Cabral a povestit un episod în care a primit un mesaj de la fiica sa, prin care tânăra l-a rugat să nu-i mai trimită bani, ea având deja un job și un salariu care o ajută să se întrețină singură.

„Aialaltă mare mi-a trimis mesaj acum două seri – că m-a sunat, dar eram în filmare și, până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis…

A fost așa o chestie foarte ciudată, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău: «Măi, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani». Ok, las-o așa.

Și după aia îmi scrie: «Nu-mi mai trimite, doar am salariu»”, a povestit Cabral, uimit de atitudinea fiicei sale, dar și brusc conștient de trecerea anilor.

Noroc că mai are acasă doi prichindei, care îl ajută să mai copilărească puțin. El și Andreea Ibacka sunt părinții a doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un băiețel pe nume Tiago. Doi copii foarte reușiți, care vor avea nevoie de ajutorul lui Cabral încă multă vreme de acum înainte.

De altfel, acesta ar putea fi și motivul pentru care prezentatorul TV a reluat emisiunea de pe Pro TV, ”Ce spun românii”, după ce anunțase că intră într-o pauză, fără a spune despre ce perioadă este vorba. Iată că nu a putut sta prea mult timp ”pe bară„, îndatoririle spunându-și cuvântul.

Vezi și Poze noi cu fiul lui Cabral, în vacanță. Tiago seamănă cu mama lui

Citește și:

Sami Sheen, fiica actorului Charlie Sheen, poze incendiare în costum de baie

Carmen Brumă, despre salata care te scapă de vergeturi. „Ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, dar ajută și la producția de colagen și elastină”