Adrian Mutu s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din România, dar și cu o superba brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos, cu care a fost căsătorit timp de 8 ani. Aceasta i-a adus pe lume două fete la fel de frumoase ca ea, iar cea mare, Adriana a împlinit recent 15 ani. Cu ocazia zilei de naștere a Adrianei, Adrian Mutu a publicat o fotografie inedită cu fiica sa care a moștenit trăsăturile mamei sale Consuelo, iar imaginea a surprins pe toată lumea.

Adriana s-a transformat într-o adolescentă adorabilă de la care nu poți să-ți mai ochii. Fotografia a cucerit imediat internetul și mulți sunt de părere că aceasta seamănă perfect cu mama ei și ar putea să-și construiască cu siguranță o carieră de succes în lumea modei. Brunetă, înaltă, slabă, îmbrăcată într-un corset alb cu șnur și cu un trandafir roșu în păr, Adriana este fermecătoare și de o frumusețe răpitoare.

adrian-mutu-consuelo-si-cele-doua-fete-1024×576-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După divorțul de Adrian Mutu, Consuelo și-a luat fetele și a plecat în Republica Dominicană, țara ei natală. După o scurtă perioadă în care și-a revenit după divorțul de Adrian Mutu, Consuelo s-a apucat de actorie. Acum tânăra mămică stă alături de cele două fete ale sale și are o carieră de succes. Toată lumea și-aduce aminte că înainte de a-l cunoaște pe Adrian a fost un fotomodel de succes, cel puțin în țara natală, iar acum, în afară de actorie,  lucrează în domeniul imobiliarelor și se ocupă de vânzarea de case dintr-un cartier rezidențial de lux din Republica Dominicană, prețul de vânzare fiind de peste un milion de euro primind comisioane frumoase. Din punct de vedere al carierei actoricești Consuelo Cosuelo Matos are deja două filme în palmares, ”Desperado” și ”El Mariachi”.

Dacă despre Mutu se știe că și-a refăcut viața alături de a trei soție, Sandra Bachici, care de asemenea i-a oferit un copil, nu este nimic sigur în privința fostei soții. Cunostul fotbalist s-a căsătorit cu Consuelo în anul 2005. În anul 2007, a venit pe lume prima fetiță a celor doi, Adriana Lea, iar în 2009 s-a născut Maya Vega. Deși părea extrem de îndrăgostit de Consuelo, spunând că este femeia la care a visat mereu, în cele din urmă cei doi și-au spus Adio.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie.” declara Adrian Mutu în trecut.