Parcă mai ieri era o copilă, care se juca cu mingea își dorea să devină băiat și să i se spună John, însă Shiloh uimește acum, la 15 ani, cu fiecare apariție. Are o frumusețe aparte și seamănă atât cu tatăl ei, actorul Brad Pitt, cât și cu mama ei, Angelina Jolie.

Înaltă, blondă, cu un chip angelic, Shiloh și-a ajuns mama în înălțime și e schimbată total, fiind o domnișoară în toată firea. Ea ar putea să urmeze cu succes o carieră de fotomodel.

Shiloh și-a însoțit mama pe covorul roșu, purtând o rochie superbă

Shiloh, in bratele lui Brad PittSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 26

Perioada în care își dorea să i se spună John se pare că a trecut, a fost doar un moft trecător, iar acum Shiloh se poartă ca o adevărată domnișoară. Dacă până nu de mult era surprinsă doar în compania fraților ei și jucând fotbal cu băieții, zilele trecute a fost surprinsă de două ori de paparazzi, la cumpărături cu mama ei, purtând haine ce îi pun în evidență siluetă. Cu părul lung și prins în coadă, cu mască pe față, Shiloh devine pe zi ce trece mai frumoasă. Imaginile au topit internetul, mulți fiind de părere că cele două par mai degrabă surori, ci nu mamă și fiică. Mai mult, ea și-a însoțit, anul trecut, mama și pe covorul roșu, și pentru prima dată a apărut purtând rochițe elegante, fiind coafată și machiată. Ea a fost de multe ori văzută ieșind dintr-un studio de dans și se pare că este atrasă de partea artistică ca și părinții ei.

Shiloh s-a născut în Namibia

Shiloh s-a născut în 2006 în Swakopmund, Namibia, și este fiica biologică cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. Fetița a suferit mult de-a lungul aniilor. A crescut în atenția publicului și în lumina reflectoarelor, alături de frații ei mai mari adoptați.

Shiloh este cel mai controversat copil al cuplului Brangelina și a atras atenția presei după ce a început să se îmbrace ca un băiețel. Micuța prefera încă de la vârsta de doi ani hainele băiețești, în locul rochițelor, voia să fie tunsă doar scurt și prefera să stea în compania frațiilor ei și să se joace cu ei, nu cu surorile ei. Mai mult, Brad Pitt a declarat, în urmă cu câțiva ani, că fiica lor i-a rugat să nu-i mai spună Shiloh, ci John sau Peter.

„Shiloh vrea să fie strigată John. John sau Peter. Cred că este ceva legat de faza Peter Pan”, a declarat Brad în emisiunea lui Oprah,. „Așa că suntem nevoiți să-i spunem John. , dar nu mă lasă să termin și strigă:. Așa că mă conformez.”, a povestit atunci Brad, spunând că micuța refuza să le răspundă dacă îi spuneau Shiloh.

Foto: Profimedia/ Hepta