Parcă mai ieri era o copilă, care se juca cu mingea își dorea să devină băiat și să i se spună John, însă Shiloh uimește acum, la 15 ani, cu fiecare apariție. Are o frumusețe aparte și seamănă atât cu tatăl ei, actorul Brad Pitt, cât și cu mama ei, Angelina Jolie.

Înaltă, blondă, cu un chip angelic, Shiloh și-a ajuns mama în înălțime și e schimbată total, fiind o domnișoară în toată firea. Ea ar putea să urmeze cu succes o carieră de fotomodel.

Shiloh și-a însoțit mama pe covorul roșu, purtând o rochie superbă

Shiloh, in bratele lui Brad PittSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Perioada în care își dorea să i se spună John se pare că a trecut, a fost doar un moft trecător, iar acum Shiloh se poartă ca o adevărată domnișoară. Dacă până anul trecut era surprinsă doar în compania fraților ei și jucând fotbal cu băieții, acum a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce ieșea dintr-un studio de dans din Los Angeles. Ea este atrasă se pare tot de partea artistică ca și părinții ei. Mai mult, ea și-a însoțit și mama pe covorul roșu, purtând rochițe elegante.

Ea a mai fost surprinsă și alături de mama ei, la sfârșitul lunii iulie, pe un aeroport din Italia, iar imaginile au topit internetul, mulți fiind de părere că cele două par surori.

Shiloh s-a născut în 2006 în Swakopmund, Namibia, și este fiica biologică cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. Fetița a suferit mult de-a lungul aniilor. A crescut în atenția publicului și în lumina reflectoarelor, alături de frații ei mai mari adoptați.

Shiloh este cel mai controversat copil al cuplului Brangelina și a atras atenția presei după ce a început să se îmbrace ca un băiețel. Micuța prefera încă de la vârsta de doi ani hainele băiețești, în locul rochițelor, voia să fie tunsă doar scurt și prefera să stea în compania frațiilor ei și să se joace cu ei, nu cu surorile ei. Mai mult, Brad Pitt a declarat, în urmă cu câțiva ani, că fiica lor i-a rugat să nu-i mai spună Shiloh, ci John sau Peter.

„Shiloh vrea să fie strigată John. John sau Peter. Cred că este ceva legat de faza Peter Pan”, a declarat Brad în emisiunea lui Oprah,. „Așa că suntem nevoiți să-i spunem John. , dar nu mă lasă să termin și strigă:. Așa că mă conformez.”, a povestit atunci Brad, spunând că micuța refuza să le răspundă dacă îi spuneau Shiloh.

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și:

Câți bani primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară

Noul soț al Alinei Vidican este îndrăgostit nebunește de nevasta sa. Ce declarații de dragoste îi face public milionarul Claude Senhoreti