„16 ani cu tine! Te iubesc nespus și-ți mulțumesc pentru bunătatea și maturitate ta. Nu știu cum au trecut anii, însă îți doresc să te bucuri de tot ce e mai bun și frumos pe lumea asta. Sa nu uiți niciodată că-ți voi fi alături și că-s cea mai mândră mamică de adolescentă. Te iubesc, Sarah-Anouck!”, a scris Anca Serea pe Instagram, în dreptul unor imagini superbe cu fiica ei.

Este evident că seamănă atât de bine, încât comentariile internauților au fost la unison: „parcă sunteți gemene”. Sarah are părul lung, șaten, ochi căprui, este delicată și naturală.

„Am crezut ca ești tu la 16 ani. Este superba foc și e copia ta fidelă. Foarte frumoasă”, „Sarah este foarte frumoasă. Seamănă perfect cu mămica ei. Îi urăm un an plin de sănătate, fericire și împliniri. La mulți ani”, „seamănă leit cu tine, Anca”, „Este identică tu”, sunt doar câteva dintre mesajele celor din social media.

fiica-anca-serea-111SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și Adrian Sînă, care nu este tatăl natural al lui Sarah, dar care a crescut-o de mică, a scris pe Instagram un mesaj special. „Sweet 16! La multi ani, Sarah, ai crescut minunat și în fiecare zi ne surprinzi cu înțelepciunea ta… succes în tot ce vei face și sunt sigur că vei lua deciziile înțelepte. Ești un icon deja”, este mesajul artistului.

Sarah și-a făcut debutul în lumea mondenă, la petrecerea VIVA

Sarah și-a făcut debutul pe covorul roșu al petrecerilor mondene abia anul acesta, la petrecerea VIVA, pe 7 iunie. Anca Serea a atras toate privirile alături de fiica ei, care a fost fermecătoare în rochia neagră, lungă, elegantă. „Primul eveniment oficial împreună și o mamă mândră de adolescenta ei. Te iubesc, Sarah, și îți mulțumesc că mi-ai acceptat invitația la dans”, a scris atunci Anca Serea, pe Instagram.

anca-serea-si-fiica-ei-sarah-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Anca Serea are 6 copii

Anca Serea (42 de ani) este mamă a șase copii. Cu Adrian Sînă este căsătorită din anul 2015 și au împreună 4 copii, pe Noah (11 ani), Ava (9 ani și jumătate), Moise (7 ani) și pe Leah, care pe 14 august va împlini 14 ani. Din primul mariaj, care s-a încheiat tragic, cu moartea soțului, Anca mai are doi copii mari, pe David (21 de ani) și pe Sarah (16 ani). Prezentatoarea știrilor de la Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 29 de ani, după ce soţul său, Filip Poplingher, a murit de cancer.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea și Adrian Sînă nu mai dorm împreună

Citește și: Cum își împacă Adi Sînă soția. Ce face de fiecare dată când se ceartă cu Anca Serea: „Știe el ce știe!”

Citește și: Anca Serea, sătulă să îngrijească singură 6 copii: ”Am obosit! Nu mai pot! Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!” Acuze fățișe față de soțul ei

Citește și: Anca Serea a făcut anunțul despre cel de-al șaptelea copil. A uimit pe toată lumea: „Doamne ajută…”