Vedeta pare să fi uitat de toate scandalurile și toți bărbații din viața ei și se concentrează acum doar asupra fiicei sale. A fost cu ea la medic, dar momentan tratamentul nu pare să-și facă efectul.

Vedeta spune că cea mică are o tuse puternică, care o ține deja de o lună. ”Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii….

Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv”, a declarat extrem de îngrijorată Bianca.

”Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează.

Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează”, a spus Bianca, pentru Fanatik.

Bodi nu exclude o împăcare

Cine îi este alături Biancăi în aceste momente. Sigur nu Alex Bodi, dar lucrurile se pot schimba dintr-un moment în altul, după cum declară acesta.

Într-unul dintre interviurile date, Alex Bodi a mărturisit că nu simte că s-ar fi încheiat definitiv relația cu Bianca, chiar dacă s-au certat îngrozitor și și-au aruncat cuvinte grele.

”Nu știi ce se întâmplă, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Vezi și Cătălin Botezatu are o teorie pentru mariajele eșuate ale Biancăi Drăgușanu: ”Victor Slav era prea…”

Citește și:

Sylvester Stallone și soția lui au împlinit 24 ani de căsnicie! Ce mesaj i-a transmis actorul

Câte kilograme are Valentina Pelinel: „Nu sunt așa slabă, am…” Cât a luat în sarcini