Antonia e cea mai fericită mamă din lume când o strânge în brațe pe fiica ei. Se vede asta clar din fotografii, mai cu seamă din cele de la ziua fetei. Pentru ocazie, Antonia a îmbrăcat o bluză albă, cu abdomenul la vedere, și pantaloni negri, în timp ce fiica ei adolescentă a optat pentru ”little black dress”.

antonia-si-fiica-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Se știe că cele două nu au avut o poveste tocmai fericită: fata a crescut în Italia, departe de mama ei, după ce părinții au divorțat.

Tatăl are custodia fetiței, însă, mai nou, Antonia o poate vizita când dorește în Italia.

Maya vine destul de rar în România, nu vorbește românește, însă Antonia se întâlnește cu ea ori de câte ori are ocazia.

Nu demult, Antonia spunea despre fata ei, întâiul ei născut, pentru că mai are doi băieți din relația cu Alex Velea, că este un copil energic, bun, dar în același timp și sensibil.

Tot ea spunea că Maya e foarte pasionată de dansuri, pe care le și practică în Italia, acolo unde locuiește.

Chiar dacă nu locuiesc împreună, Antonia și Maya par extrem de apropiate și arată mai degrabă ca două surori, nu mamă și fiică. Cert este însă faptul că Maya se înțelege de minune cu frații ei, așa după cum reiese din fotografiile postate de cântăreață pe rețelele de socializare.

Vezi și Antonia, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. E incredibil ce a aflat artista în urma unor analize

Citește și:

Celia și-a botezat fetița! Imagini emoționante de la marele eveniment. Cât de cuminte a fost cea mică: ”Va primi ceva îngerași în plus”

Vedeta cu care Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie: „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult”