Acum, Shiloh Jolie-Pitt, primul copil biologic al fosului cuplu, se află în centrul atenției, după ce un filmuleț în care dansează s-a viralizat pe TikTok. Se pare că fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt are dansul în sânge, dar și flexibilitatea de a-i lăsa pe toți cu gura căscată.

Adolescenta a fost filmată în timp ce executa o coregrafie pe melodia “About damn time” a artistei Lizzo. Clipul a fost urcat de un fan pe TikTok.

@shilohpitt

I guess she’s back from ny

♬ Party Rock Anthem – The Chipmunks & The Chipettes

Shiloh nu este doar frumoasă de pică, ci și super talentată! Cât despre atitudine și siguranță de sine, înregistrarea vorbește de la sine.

”Wow, sunt așa fericită pentru ea. În sfârșit și-a găsit pasiunea”, “E foarte tare! Arată ca Brad Pitt în clipul ăsta!”, “E o dansatoare grozavă! E o combinație între părinții ei faimoși. Cu alte cuvinte, a câștigat la loteria frumuseții”, “Ar trebui să se bucure puțin mai mult. Zâmbește, Shiloh! Faci ceea ce iubești”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani pe TikTok și pe Youtube.

Tânăra, care împlinește 16 ani chiar mâine, își dorea să fie băiat când era mică și mult timp s-a îmbrăcat asemeni unuia. Acum, chiar dacă ar face acest lucru, tot o adolescentă extrem de atrăgătoare ar fi.

Rome, Italy. 24th Oct, 2021. Zahara Marley Jolie-Pitt, Angelina Jolie and Shiloh Jolie-Pitt attend the red carpet of the movie Eternals at the Auditorium Parco della Musica. Credit: SOPA Images Limited/Alamy Live NewsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mama ei, Angelina Jolie, a depus actele de divorț în august 2016 și a cerut custodia deplină asupra copiilor.

Angelina și Brad au trei copii biologici și trei adoptați. În iunie 2021, Brad Pitt o obținut prima victorie în fața Angelinei, când un judecător din California i-a acordat custodie comună pentru copiii săi.

Vezi și Shiloh a atras toate privirile pe covorul roșu. Cât de elegantă este!

Citește și:

VIDEO Momentul șocant în care Mirabela Dauer a aflat că are cancer. „Dumnezeu e singurul care a stat alături de mine. Prietenii au dispărut”

Irinel Columbeanu, despre adevărata față a Monicăi Gabor: ”E superficială”. În ce moment și-a dat seama de asta