Andra și  Cătălin Măruță sunt doi oameni extrem de norocoși. Ei au o familie perfectă cu doi copii frumoși, iar astăzi este o zi foarte specială pentru ei. Mezina lor, Eva, împlinește vârsta de trei ani, iar artista a făcut public un mesaj emoționant.

„La mulți ani, Eva! Ești plină de viață, iubitoare, atât de fericită, dar și puternică și hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimești în fiecare zi. Trece repede timpul și parca îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibărești în bratele mele și să alergi după David. Te iubesc! @evamaruta”, a scris Andra.

Andra și Cătălin vor să devină din nou părinți

Alături de mesaj, frumoasa și îndrăgita artistă a postat și o poză adorabilă cu ea și fiica ei.  Mai mult, Andra a postat pe blogul ei, andraonline.ro, mai multe imagini de la petrecerea organizată pentru ziua micuței.

Andra și Cătălin Măruță au dezvăluit în urmă cu ceva timp că își doresc o familie numeroase și că se pregătesc să devină din nou părinți. „Ne plac foarte mult copiii și toată lumea se bucură când are o familie așa cum își dorește. Andra provine dintr-o familie numeroasă, eu sunt singur la părinți, dar normal că ne dorim și ne-am bucura  să spunem uite, vom mai avea un copil, dar toate la timpul lor. Deocamdată, Andra nu e însărcinată”, a spus Cătălin Măruţă într-un interviu pentru Libertatea.ro.

Citește și: