Andreea Tonciu a trecut prin clipe de coșmar seara trecută, după ce starea de sănătate a fiicei sale s-a înrăutățit. Bruneta a fost nevoită să apeleze la numărul unic de urgență 112, însă ceea ce a urmat a dezamăgit-o și a făcut-o să răbufnească pe rețelele de socializare.

Cu câteva ore înainte de apelul la 112, Andreea Tonciu posta imagini cu fiica ei, în care îi anunța pe urmăritorii de pe Instagram că Rebecca se simte din ce în ce mai bine, semn că starea ei de sănătate nu a fost tocmai bună în ultimul timp, însă părea să își revină.

La câteva ore distanță, Andreea Tonciu a răbufnit pe Internet, plângându-se urmăritorilor ei din mediul online de serviciile medicale din țara noastră. Bruneta a chemat ambulanța, pentru că Rebeca a început din nou să se simtă rău, însă ceea ce s-a întâmplat ulterior a dezamăgit-o complet.

Timp de trei ore, Andreea Tonciu a sunat la 112 pentru că fiica ei avea nevoie urgent de ajutorul medicilor, însă se pare că în tot acest timp nu a ajuns niciun echipaj de prim-ajutor acasă la brunetă.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Rebecca

Enervată, Andreea Tonciu a scris tot ce i se întâmpla pe Instagram. Ambulanța a ajuns la Rebecca abia în jurul orei 06:00 de dimineață, în condițiile în care micuța s-a simțit rău toată noaptea, iar Andreea Tonciu ceruse ajutor din timp.

”De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Vedeta s-a filmat și în fața blocului unde locuiește, iar la un moment dat se auzea, pe fundal, sirena echipajelor de prim-ajutor, semn că ambulanța a ajuns până la urmă la micuța Rebecca.

Și luna trecută, Andreea Tonciu a fost nevoită să meargă la spital cu fiica ei, pentru că micuța era răcită. Bruneta a povestit că nu a fost vorba despre o problemă de proporții, însă a recunoscut că este extrem de panicată atunci când vine vorba de sănătatea copilului ei.

”Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, spunea atunci Andreea Tonciu pe Instagram.

Vezi și Andreea Tonciu s-a fotografiat cu sora ei: Bianca Drăgușanu în varianta brunetă?

Citește și:

Andreea Ibacka a dezvăluit sexul bebelușului.Reacția fabuloasă a lui Cabral

Cristina Șicanu s-a îngrășat în vacanță