Dacă până acum mai vedeam, destul de rar, chipul Violetei, acum mama sa a fotografiat-o întreagă și se poate vedea că adolescenta este o domnișoară în toată regula, din ce în ce mai frumoasă și cu o personalitate proprie tot mai marcantă.

E îmbrăcată într-o rochiță scurtă, dar simplă, poartă o poșetă și afișează o frumusețe delicată, deloc ostentativă.

”Când o fi trecut timpul?! Eu știu doar ca ieri era bebeluș la pieptul meu…”, scrie nostalgică mama ei în dreptul pozelor care au primit aproape 30.000 de aprecieri.

”Asa parinti,asa copil… sa va traiasca domnisoara superba”, i-a transmis un fan. ”Este superbă. Să vă trăiască”, a comentat altcineva.

”Violeta nu doar ca este foarte frumoasa, dar este atat de talentata si de speciala”, îi scrie vedetei un alt prieten virtual. ”Nu-mi vine să cred… cât de mare si frumoasă este. Vă calcă pe urme”, completează altcineva.

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica sa, mărturisind că este foarte mândră de ea.

”Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri, faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică…

Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, declara vedeta într-o emisiune.

Vezi și Fotografii nemaivăzute cu Violeta, fiica Andreei Marin. Ce bine seamănă aceasta cu tatăl ei!

Citește și:

Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani? De ce artista a refuzat tot timpul să vorbească despre el

Cum arată Christina Ich fără pic de machiaj: ”Asta-i fața mea. Fără filtru, fără make-up”