Vedeta se află la al doilea mariaj, fiind căsătorită de anul trecut cu medicul estetician Constantin Stan. Însă, Andreea are doi copii, un băiat și o fată,  din căsnicia anterioară cu Andrei Zăhărescu, de care este foarte mândră și îi aduc foarte multă fericire.

Acest lucru se vede și din postările despre cei doi  pe care le face pe rețelele de socializare. Recent, fiica ei, pe nume Eva, a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani, iar Andreea a publicat un mesaj emoționant și o poză cu fiica ei pentru a marca acest eveniment. „Astăzi implinim 16 ani de când ne cunoaştem. Plus încă 9 luni. Şi în fiecare zi o mai cunosc puţin, mai descopăr ceva, cât să nu am timp să cred că le ştiu eu pe toate! La mulţi ani, fetiţa mea!”, i-a transmis Andreea Berecleanu fiicei sale, pe 20 septembrie.

Citește și: Nu aveai cum să nu le iubești! Surorile Olsen, fetițele-minune ale Hollywood-ului, au cucerit publicul în anii ’90, dar azi sunt de nerecunoscut. Sunt milionare și au devenit femei de succes

Eva Berecleanu seamănă perfect cu mama ei

Fiica Andreei Berecleanu a împlinit 16 ani. Eva s-a transformat într-o adolescentă superbă și  seamănă perfect cu mama eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Eva s-a transformat într-o adevărată adolescentă și seamănă perfect cu mama ei, fiind de o frumusețe răpitoare, iar acest lucru a fost remarcat și de fanii prezentatoarei TV.

„Parcă sunteți surori”, „Cum puteți semăna atât de bine ??? Minunate”, „Care e mama, care e fiica”,  „La mulți ani, domnișoara Eva, ești o persoana la fel de frumoasa și de fină ca și distinsa ta mama. Să fii fericită și iubită”, „Seamănă cu mama extrordinar de mult . Copie fidela vă este fata!”, au fost câteva dintre comentariile internauțiilor.

Mai mult, aceasta este extrem de talentată, pictează și cântă la pian, însă Andreea nu crede că fiica ei este interesată să urmeaze ca și ea o carieră în televiziune, deși îi seamănă foarte mult.

„Eva are lumea ei, are prietenii ei, face tot felul de lucruri interesante, pictează, cântă la pian. Dar în fiecare zi, o ţine pasiunea asta, îmi place foarte mult, se aşează singură şi cântă la pian. Şi nu ştiu… cântă bineînţeles, dansează foarte frumos, dar nu ştiu dacă va face televiziune. Este un gând atât de îndepărtat, mai îndepărtat decât orice mi se pare.”, a povestit Andreea Berecleanu  într-un interviu în emisiunea lui Capatos

Citește și: