Andreea Bănică (43 de ani) anunța, pe 20 mai, că a bifat primul eveniment monden alături de fiica ei, Sofia, care luna trecută a împlinit 13 ani. „Prima oară cînd o iau pe Sofia cu mine la un eveniment și vă spun sincer că am fost uimită că a dat atâtea interviuri. Mi-a spus că a fost tare obositor, dar eu m-am simțit cea mai mamă dintre mame!”, a scris Andreea, pe Instagram, în dreptul unor fotografii în care apărea alături de Sofia, pregătite pentru ieșirea respectivă. Adolescenta era foarte cool îmbrăcată, cu bustieră, sacou supradimensionat, pantaloni albi și pantofi sport, cu talpă „șenilată”. Avea părul coafat și o umbră de ruj.

andreea-banica-fiica-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fiica Andreei Bănică, mica fashionistă la 13 ani

Iată că de atunci și până azi, frumoasa Sofia a mai participat la două evenimente mondene alături de mama ei. Este vorba despre petrecerea VIVA, care a avut loc pe 2 iunie, și de petrecerea UNICA, eveniment recent, din 15 iunie. La ambele, tânăra a arătat ca o adevărată fashionistă. Mai mult, are și o atitudine relaxată, fără emoții în fața jurnaliștilor, așa că poate face carieră în showbiz, liniștită. Are toate datele. La VIVA Garden Party a purtat fustă neagră și un taior grena, iar la petrecerea UNICA s-a asortat cu mama ei, optând amândouă pentru un verde electrizant. Sofia a avut și câteva șuvițe roz în păr, pe care și le-a făcut, probabil, pentru că a intrat în vacanță.

În luna aprilie, Andreea Bănică, Sofia și trupa The Mood au înregistrat melodia „Super Erou”, care arată că adolescenta a moștenit și talentul artistic al mamei sale.

Citește și: Andreea Bănică, la momentul adevărului. Ce i-a propus un miliardar: „Eram sub scaun de rușine!”

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Solista spune adevăratul motiv