Sofia deja s-a transformat într-o adevărată domnișoară și cu siguranță va frânge multe inimi.

Anul trecut, când împlinea 11 ani, Andreea Bălan îi transmitea un mesaj emoționant fiicei ei,  printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Sofia împlinește astăzi 11 ani! Cred că orice mama are același sentiment… Că timpul se dilată când vine vorba de copiii tai. Parca ieri era bebelus, ai clipit putin si, paaac , ai langa tine o domnisoara in toata regula. Ne-am dorit-o mult pe Sofia, aveam niste vecini care aveau o fetita absolut adorabila si care ne-au impulsionat cumva si pe noi, dupa ce ei s-au chinuit 7 ani sa aiba un copil. Aveam 30 de ani pe atunci si am ramas insarcinata la doua luni dupa ce ne-am decis ca vrem un copil. Am aflat vestea cea mare cand am plecat in vacanta in Bali si, cand i-am spus lui Lucian, am crezut ca o sa lesine de fericire.  Acum lesina in fiecare zi cand isi vede comoara, pe Sofia Maria, fetita lui tata, iar eu sunt cea mai mandra de ea si de personalitatea pe care o are.  La multi ani, printesa noastra!  Te iubim pana la cer si inapoi!”, a scris Andreea.

cea mai recenta poza de familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

De atunci, Sofia nu a făcut decât să câștige în frumusețe. A moștenit eleganța mamei ei, dar încă are un chip rotund, de copilă.

Citește și: