Conștientă de trecerea timpului, cântăreața a postat un mesaj din suflet și câteva fotografii care fac înconjurul Internetului. Mii de oameni au ținut să o felicite pe ea și pe cea care îi calcă pe urme, pe sărbătorita zilei, Sofia.

in-urma-cu-14-ani-cantareata-si-fetita-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Sofia a împlinit 14 ani!

De ziua ei, Sofia a avut parte de o petrecere de zile mari, pusă la punct în cele mai mici detalii de celebra ei mamă.

Pe Instagram, artista a postat câteva imagini în care se poate observa că toți cei dragi au dat o mână de ajutor la organizare, casa fiind deja decorată cu baloane roz și albe.

Cât despre tort, acesta arată delicios și așa a și fost, dă asigurări vedeta.

„Au trecut 14 ani frumoși! Dați vă rog la următoarea poză, sa vedeți și voi diferența. Da, ai crescut frumos înconjurată de iubire!

Îmi doresc doar să fii sănătoasă, că în rest ai calități multe, care te vor ajuta în viață. Noi vom fi tot timpul lângă tine, așa să știi. La multi ani suflete, Sofa mea iubită!”, a scris Andreea Bănică, în dreptul mai multor imagini cu fiica sa, pe Instagram.

Cu câteva zile înainte, parcă gândindu-se cum trec anii, Andreea Bănică s-a pozat într-un sutien extrem de sexy, demonstrând că, în cazul ei, anii sunt doar un număr. Mulți fani sunt de părere că este mai sexy acum, la 44 de ani, decât era cu ani în urmă.

Ce relație are artista cu Sofia

Cântăreața se mândrește cu cei doi copii, Sofia și Noah. Adolescenta îi calcă deja pe urme artistei.

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu câteva luni, Andreea Bănică mărturisea că are o relație specială cu Sofia și că sunt apropiate, dar nu își permite să îi dea sfaturi în materie de modă, pentru că au stiluri diferite.

„Ea are o eleganță aparte, ea este mai elegantă decât am fost și sunt eu vreodată, pentru că suntem diferite, clar.

Eu am fost mult mai expusă, tot timpul, născută la mare… cu decolteuri, cu topuri. Așa m-am îmbrăcat eu mai mereu”, spunea Andreea Bănică, la Antena Stars.

Vezi și Ce spune Andreea Bănică despre încă un copil, la 44 de ani

Citește și:

Andreea Raicu, despărțire dureroasă de câinele ei, după 14 ani: „Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată”. Efi are o poveste specială

Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani! Ce lecție importantă a învățat până la această vârstă: „Am trăit poate cât alții în șapte vieți”