Fiica Adrianei Trandafir s-a transformat dintr-o fetiță adorabilă într-o tânără superbă. Maria Speranța a împlinit pe 27 februrie frumoasa vârsta de 21 de ani și studiază în Olanda.

„Dintre toate mamele Pamantului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viata si sufletul meu… pentru totdeauna. Astazi, 21.

fiica-Adriana-TrandafirSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Multumesc, Maria Speranta pentru tot ce m-ai facut sa traiesc alaturi de tine! Mama”, i-a transmis artista fiicei ei pe rețelele de socializare, alături de o imagine superbă cu fiica ei.

Maria studiază Marketingul în Olanda. Înainte să fie admisă la studii peste hotare, tânăra a afirmat că i-a fost dificil să iasă din umbra celebrei sale mame. Iar asta a durut-o foarte tare pe actriță…

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat?”, a povestit Adriana.

Maria Speranța nu i-a spus niciodată mamei sale că faima ei s-a răsfrânt cumva și asupra sa. Actrița a descoperit acest lucru întâmplător, când a văzut niște documente. „Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar. Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a declarat, într-un intrviu mai vechi pentru Libertatea, Adriana Trandafir.