Frumoasa vedetă a devenit mamă pentru prima dată în luna august, iar  de atunci viața ei pare că s-a schimbat complet. Superba brunetă pare extrem de fericită și apare mereu cu zâmbetul pe buze. Micuța Zenaida a împlinit acum patru luni și devine mai frumoasă pe zi ce trece. Drept dovadă stă o nouă imagine adorabilă postată în urmă cu câteva ore de Adelina, care a cucerit imediat internetul, adunând peste 70.000 de like-uri.

Adelina Pestritu a fost desemnată cel mai bun influencer din România în 2019. Cum și-a făcut apariția pe scenă pentru a-și ridica premiulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mai mult, fanii au observat imediat că micuța îl moștenește mai mult pe tată, de la care a luat și ochii albaștri. „E poză pe care nu ai cum să nu o pui în ramă la colectia cu voi trei! Sunteți de vis! Și apropo, Adelina…. Zeny este mai mult a tatălui decât a ta. Mi se pare ca seamănă mai mult cu el!”, „Superbi, sa fi ti sănătoși și fericiți”, „Zeny este combinația perfecta a părinților ”, au scris fanii.

 

Adelina Pestriţu și iubitul ei, Virgil Șteblea, au devenit parinți pentru prima dată în luna august. Bruneta a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani.

Citește și: