A fost sărbătoare mare în familia Adelinei Pestrițu. Vedeta și soțul ei și-au sărbătorit cu mare fast fetița, Zenaida Maria, care a împlinit pe 3 august vârsta de 3 anișori.

Adelina Pestrițu radiază de fericire de când în viața ei a venit micuța Zenaida Maria. A așteptat-o cu nerăbdare și vedeta e topită după ea, micuța fiinc este cel mai de preț comoară a ei și a lui Virgil și Adelina au ținut să o sărbătorească cu mare fast. Ca în fiecare an, eii i-au făcut cadou o petrecere de neuitat la piscina, de unde nu au lipsit nici candy-barul cu înghețată și fel de fel de prăjituri, iar totrtul a fost unul spectaculos.

Dacă anul trecut, la ziua ei i-a avut pe Minnie și Mickey Mouse, personajele ei de desene preferate, anul acesta i-a văzut de 1 iunie, astfel că de data aceasta a avut la ziua ei zâne. Decorul a fost ales cu atenție, cu sute de baloane, flori albe și corturi de joacă. Zeny a fost înconjurată de prieteni și multe cadouri. De departe cel care a atras cel mai mult atenția a fost o căsuță uriașă de păpuși, pe care Adelina a arătat-o într-un video pe Instagram, pesemne fiind cadou de la ei.x

adelina zenySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Zenaida Maria a fost un copil foarte dorit de părinții ei, drept dovadă Adelina Pestrițu și soțul ei au grijă să nu-i lipsească nimic fiicei lor și petrec foarte mult timp cu ea. Micuța este un copil foarte cuminte și e adorabilă, moștenind frumusețea părinților ei.

„De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți”, a povestit Adelina.

Adelina obișnuia să posteze adesea imagini cu fiica ei superbă, dar în ultima perioadă nu a mai postat nicio fotografie cu Zenaida. Fanii au reacționat imediat și au întrebat-o de ce a șters imaginile cu Zeny, iar bruneta nu s-a ferit și și-a explicat imediat decizia, considerând că e prea mică.

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii. Multă dragostea pentru voi și La Mulți Ani pentru toți copiii ❤️”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.

„Pozele cu Zeni au cele mai multe like-uri. Pe noi ne-a cam luat valul, i-am făcut și ei cont, însă mai nou am decis să fim mai atenți cu pozele fetiței. E periculos pentru un copil atât de mic să fie expus atât de mult”, a mai spus Adelina, justificând astfel motivul pentru care au șters contul micuței.

Zenaida este o frumusețe de fată. Cu ochii albaștri și chip angelic, ea are trăsături unice și seamănă leit cu tatăl ei, de la care a moștenit și ochii. Zenaida Șteblea s-a născut pe 3 august 2018.

Citește și:

Inima lui funcționează la o capacitate de 30%, dar chiar și așa trebuie să muncească pentru un ban în plus. Cât are pensia Jean Paler

Walter Zenga s-a vaccinat de patru ori împotriva noului coronavirus! De ce a făcut celebrul antrenor acest lucru: „Ce nu faci din dragoste”